GRILLAUSLANKUT SETRIPUU BROIL KING

2 kpl
Tuotenumero: 6333661
Grillauslankut, setripuuta Broil King 2 kpl.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

GRILLAUSLANKUT SETRIPUU BROIL KING

Grillauslankut, setripuuta Broil King 2 kpl.

Luonnollisesta kanadalaisesta setripuusta valmistetut gril- lauslankut, 2:n pakkaus. 38 x 19 x 1 cm.

Käyttövinkkeja

Huomaa! Saat lankkuun makua liottamalla sitä erilaisissa nesteissä, esimerkiksi inkiväärioluessa, oluessa, merisuolalla maustetussa vedessä tai tuorepuristetussa sitruunamehussa.

Kokeile rohkeasti erilaisia mausteita. Nosta lankku nesteestä, taputtele se kuivaksi käsipyyhkeellä ja sivele lankun molemmille puolille oliiviöljyä. Huomaa! Maustetuilla öljyillä saat ruokaan lisää makua.

Sivele lohifileet oliiviöljyllä (tavallisella tai maustetulla) ja lisää haluamasi mausteseos. Aseta lohifileet lankun sileälle puolelle. Valitse asetus MEDIUM/LOW ja anna grillin lämmetä. Laita lankku grilliin ja sulje kansi. Kypsennä lohifileitä 15–20 minuuttia.

Kokonaisen kalan valmistusaika on 45–50 minuuttia.

Tarkasta, että lohifileet ovat valmiit. Kypsä liha on läpikuultamatonta ja sitä on helppo jakaa haarukalla. Tarkasta kypsyysaste lohifileen paksuimmasta osasta. Tarjoa lohifileet vihannespedin päällä. Purista kalan pinnalle sitruunan, limen tai appelsiinin mehua. Nauti.

Jos lankku syttyy tuleen grillauksen aikana, sulje grillin kansi ja käännä polttimet pois päältä. Ennen tuleen syttyneen lankun heittämistä pois liota sitä vedessä, jotta se ei syty uudelleen tuleen.

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 63280
Tavaramerkki Broilking