Puuikkunat

Puuikkunat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Puuikkuna on klassinen valinta vanhaan taloon, mutta tuo myös laadukkaan loppusilauksen moderneihin rakennuksiin. Oli etsinnässä sitten kattoikkuna tai vaikka iso, valoa antava ikkuna keittiöön, Byggmaxin valikoimasta löytyy jokaiseen tarpeeseen jotakin.

Puuikkunat ovat luonnollinen ja laadukas valinta
Laadukkaat puuikkunat vaikuttavat merkittävästi talon ilmeeseen. Ne sopivat yllättävän monenlaisiin rakennuksiin ja taloihin, sillä nykyään niitä on saatavilla monissa eri malleissa. Ikkunoiden asennus voidaan suorittaa omatoimisesti. Se on rakentaessa ja esimerkiksi saneerauksen yhteydessä melko helppo toimenpide. Uusiin ikkunoihin vaihtaminen kannattaa, sillä ne auttavat säästämään energiaa. Uusia ikkunoita valitessa kannattaakin tarkistaa niiden U-arvo, joka kertoo, miten hyvin ne estävät lämmön pakenemista rakennuksesta. Asentaessa kannattaa kiinnittää huomiota riittävään eristykseen ja tukeen. Jos vaihdat ikkunoita isosta hieman pienempään, voi asennuskarmin asentaminen olla tarpeen etenkin, jos vanhan ja uuden ikkunan välinen ero on enemmän kuin 30 mm. Asennuskarmin jälkeen asennetaan ikkunakehikko ja ikkunakarmi. Muutaman asennuksen jälkeen homma onnistuu jo sujuvasti.

Omien ikkunoiden asentaminen on helppoa
ovet ja ikkunat on helppo asentaa itsekin. Puiset yksityiskohdat lisäävät huomattavasti tilan kotoisuutta ja miellyttävyyttä. Puuikkunat kestävät pitkään. Ne voidaan yleensä tarvittaessa korjata usean kymmenenkin vuoden päästä. Voit ostaa käsittelemättömät tai valmiiksi käsitellyt ikkunat. Käsittelemättömät ikkunat voi maalata mielensä mukaan, ja yleensä maali auttaa ehkäisemään halkeilua. Valmiit ikkunat ovat helppo ja huoleton valinta mihin tahansa projektiin. Perushoitoon kuuluu maalipinnan puhdistaminen kerran vuodessa Parin vuoden välein kannattaa myös tarkastaa ikkunoiden metalliosat ja voidella ne. Pidemmällä aikavälillä voi myös tarkkailla halkeilua ja lahoamista. Pinnallinen halkeilu ei yleensä vaikuta ikkunan toimintaan, mutta syvältä lahonnut ikkuna menettää tehokkuuttaan. Puuikkuna on onneksi helppo korjata, vaihtaa tai kierrättää tarvittaessa.

Laadukkaat ja kestävät puuikkunat Byggmaxilta
Puuikkunat ovat perinteinen ja laadukas valinta. Ne tuovat miellyttävää tunnelmaa joka tilaan. Byggmax tarjoaa kattavan valikoiman edullisia puuikkunoita kätevästi kotiin kuljetettuina.

12 tuotetta

 1. 6x12, U-arvo 2,5 - POISTOTUOTE
  Ikkuna Mänty
  Hinta alkaen
  99 00
 2. 3x6 - POISTOTUOTE
  Tuuletusluukku
  Hinta alkaen
  59 00
 3. Kylmälle ullakolle, 50 x 74, U-arvo: 1,1
  Kattoikkuna
  149 00
 4. Tuuletusrako, 66 x 118 cm, U-arvo: 1,1
  Kattoikkuna
  259 00
 5. 9x6M, 2-puitteinen, 2-lasinen, u-arvo 2,5kätisyys vaihdettavissa. Karmi 131mm
  Sivusaranoitu puuikkuna suojakäsitelty Mänty
  120 00
 6. 6x6, U-arvo 1,4 - POISTOTUOTE
  Ikkuna Mänty
  Hinta alkaen
  99 00
 7. 6x9 - POISTOTUOTE
  Ikkuna Mänty
  Hinta alkaen
  99 00
 8. Ikkuna Mänty
  Hinta alkaen
  99 00
 9. 12x12 vasen, kolmilasinen POISTOTUOTE
  Ikkuna kolmilasinen Valkoinen
  Hinta alkaen
  129 00
 10. 9x6 - POISTOTUOTE
  Ikkuna Mänty
  Hinta alkaen
  99 00
 11. 11x12M, vasen, 2-puitteinen, 2-lasinen, u-arvo 2,5, karmi 131mm
  Sivusaranoitu puuikkuna suojakäsitelty Mänty
  269 00
 12. 5x6M, vasen, 2-puitteinen, 2-lasinen, u-arvo 2,5, karmi 131mm
  Sivusaranoitu puuikkuna suojakäsitelty Mänty
  105 00

12 tuotetta