Ilmanpuhdistin AP-1008DH Coway

354x194x645, Ruskea/Nahka
Tuotenumero: 6418016
Markkinajohtaja ja tehokas Coway AP-1008DH on palkittu muotoilustaan, jossa on käytetty nahkaa.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Ilmanpuhdistin AP-1008DH Coway

Markkinajohtaja ja tehokas Coway AP-1008DH on palkittu muotoilustaan, jossa on käytetty nahkaa. Tyylikkäässä ja energiapihissä ilmanpuhdistimessa on nelivaiheinen suodatus. Laite tunnistaa kodin ilmanlaadun ja säätää itsensä automaattisesti tarvittavalle puhdistustasolle. Suurin tilan koko 73 m2. Ruotsin Astma- ja allergialiito suosittelee niille, joilla on erityistarpeita sisäilman suhteen. Suunniteltu poistamaan erityisesti voimakkaita hajuja, kuten hajuvesien ja hajusteiden tuoksuja. Coway 1008DH -ilmanpuhdistimessa on HEPA-suodatin 13, ja se suodattaa jopa 0,26 mikrometrin (µm) kokoisia hiukkasia ja puhdistaa ilman jopa 99,5-prosenttisesti. Sisäänrakennettu nelivaiheinen suodatus – Esisuodatin, MCC-ainesuodatin, hajusuodatin ja HEPA-suodatin, jotka suodattavat ja puhdistavat sisäilman. Laite suodattaa myös tehokkaasti epätoivotut hajut, kuten tupakanhajun, ruoankäryn ja muut epämiellyttävät kodin hajut.

Suodattimet poistavat seuraavia aineita: Esisuodatin – Antibakteerisilla aineilla käsitelty esisuodatin poistaa suuremmat pölyhiukkaset, siitepölyn, homeen, hiukset, eläinten karvat ja vastaavat.

MCC-ainesuodatin – Monipuolinen suodatin, jossa kolme erilaista suodatintyyppiä on muokattu ja yhdistetty MCC-ainesuodattimeksi. Suodatin poistaa ilmassa keväisin leijailevat hiukkaset, kuten siitepölyn, samoin kuin haitalliset kaasut sekä virukset ja bakteerit, kuten influenssavirukset ja legionellabakteerit.

Hajusuodatin – Poistaa esim. ruoanhajun, tupakansavun, haitalliset kaasut sekä muut epämiellyttävät kodin hajut.

HEPA-suodatin – Suorituskykyinen HEPA-suodatin poistaa tehokkaasti hienot hiukkaset ja tupakansavun samalla kun sen orgaanisten, antibakteeristen aineiden bakteereja ja hometta tuhoavat ominaisuudet poistavat bakteerit ja homeen.

Suodattimen vaihdon ilmaisin – Älykäs ilmaisin osoittaa suodattimen vaihtotarpeen.

Ilmanlaadun ilmaisin – Laite tunnistaa kodin ilmanlaadun ja säätää itsensä automaattisesti tarvittavalle puhdistustasolle.

Automaattinen valon tunnistus – Siirtyy lepotilan hiljaiseen toimintatilaan, kun huoneessa tulee pimeää. Kaasuhiukkastunnistin – 1008DH on Cowayn ainoa ilmanpuhdistin, jossa on kaikkiin Cowayn ilmanpuhdistimiin sisältyvien kiinteiden hiukkasten tunnistuksen lisäksi kaasuhiukkastunnistin. Kaasuhiukkastunnistin poistaa voimakkaita hajuja, kuten hajuvesien ja hajusteiden tuoksuja.

Hiljainen toimintatila – Tehokas ilmanpuhdistus hiljaisella käyntiäänellä. ECO – Kun epäpuhtauksia ei havaita 30 minuuttiin, tuuletin pysähtyy automaattisesti energian säästämiseksi.

Energialuokka A – Vaikka laite olisi päällä ympäri vuorokauden, se käyttää energiaa vain puhdistustarpeen mukaan. | Äänitaso 21 dB | Paino 7,3 kg | Virrankulutus 47 W |
Näytä enemmän
Tavaramerkki Coway
Tavarantoimittajan tuotenumero AP-1008DH