Ilmanpuhdistin Storm AP-1516D Coway

850x350x480, Valkoinen
Tuotenumero: 6418216
Ruotsin Astma- ja allergialiitto suosittelee Coway Storm AP-1516D -ilmanpuhdistinta –
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Ilmanpuhdistin Storm AP-1516D Coway

Ruotsin Astma- ja allergialiitto suosittelee Coway Storm AP-1516D -ilmanpuhdistinta – Ruotsin Astma- ja allergialiitto suosittelee Coway Storm AP-1516D -ilmanpuhdistinta – Tarkastusneuvosto päätti huhtikuussa 2018, että Ruotsin Astma- ja allergialiitto* suosittelee Coway Storm AP-1516D -ilmanpuhdistinta ja laitteelle myönnettiin tästä syystä sekä allergiatunnus että uusi pohjoismainen tuotetunnus Asthma Allergy Nordic.

Tuotetunnuksen omistavat kolme pohjoismaista liittoa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

* Suositus koskee käyttötilaa 2 ja huonetilavuutta 68,5 m3. Ilmanlaadun ilmaisin – LED-ilmaisin (ympyrä keskellä ilmanpuhdistinta) kertoo reaaliaikaisesti kulloinkin vallitsevan ilmanlaadun vaihtamalla väriään neljän eri tason mukaan.

Älykäs ilmavirtauksen säätö – Voit säätää ilmanvirtauksen kohti kattoa, suoraan eteenpäin tai sekä eteen- että ylöspäin. Tällä tavoin voit maksimoida ilmankierron ja tehostaa ilmanpuhdistimen toimintaa.

Pikapuhdistus – Ainutlaatuinen ja huipputehokas toiminto puhdistaa ja kierrättää ilman 10 minuutissa. Laite vaihtelee ilmavirtausta automaattisesti eteen- ja ylöspäin eri tuuletinnopeuksilla.

Voit käyttää toimintoa saapuessasi kotiin sen oltua pitkään tyhjillään, kun haluat puhdistaa ilman nopeasti ja tehokkaasti.

Kosketustoiminnot – Laitteessa on valaistut kosketusnäppäimet, joilla voidaan ohjata ilmanpuhdistimen kaikkia toimintoja hygieenisesti, allergiavapaasti ja varmasti.

Automaattitila – Tuulettimen nopeus säädetään täysin automaattisesti ilmanlaadun mukaan. Me suosittelemme, että käytät Coway Storm -ilmanpuhdistinta aina automaattitilassa, sillä kyseinen toiminto on kaikkein taloudellisin ja käytännöllisin.

Pimeätila – Laitteen kosketusnäppäimet ja ilmanlaadun ilmaisin voidaan sammuttaa manuaalisesti tai automaattisesti. Automatiikkaa ohjaa valoanturi, joka havaitsee, jos huoneessa tulee pimeää.

Laitteen valot sammuvat 3 minuutin kuluttua. Jos valot sytytetään yli 5 minuutin ajaksi, myös ilmanpuhdistimen valot syttyvät.

Yötila – Jos laite on automaattitilassa ja huoneessa on pimeää yli 3 minuutin ajan, se siirtyy automaattisesti Yötilaan. Tuuletin vaihtaa erittäin hiljaiseen toimintatilaan, jonka ansiosta Storm-ilmapuhdistin voidaan sijoittaa makuuhuoneeseen, eikä se häiritse yöunia. Yötila on hyödyllinen silloin, jos henkilö kärsii allergia- tai hengitystieoireista ja tarvitsee puhdasta ilmaa vuorokauden kaikkina tunteina.

Hiljainen tila – Jos haluat ilmanpuhdistimen toimivan hiljaisemmin, voit valita hiljaisen tilan.

Ajastintoiminto – Voit asettaa Coway Storm -ilmanpuhdistimen pysymään käynnissä 1, 4 tai 8 tunnin ajan. Laite sammuu automaattisesti asetetun ajan kuluttua.

Automaattisammutus – Jos irrotat etupaneelin päästäksesi käsiksi suodattimeen, Coway Storm sammuu automaattisesti.

Nelivaiheinen suodatus – Coway Storm -ilmanpuhdistimessa on esisuodatin, joka kerää hiukset ja pölypallot. Esisuodatin imuroidaan säännöllisesti ja sitä ei koskaan vaihdeta. Esisuodattimen takana on pölysuodatin, joka poistaa siitepölyn, homeitiöt ja lemmikkieläinten hilseen. Pölysuodatin vaihdetaan 4 kuukauden välein.

Pölysuodattimen takana on aktiivihiilirakeinen hajusuodatin, joka poistaa tuoksut, hajut, ruoankäryn sekä muut epämiellyttävät kodin hajut. Hajusuodatin vaihdetaan joka toinen vuosi.

Takimmaisena sijaitsee huipputehokas HEPA-suodatin, joka poistaa bakteerit, tupakansavun, pienhiukkaset ja muut haitalliset aineet. HEPA-suodatin vaihdetaan yhden vuoden välein.

Hiukkasanturi – Coway Strom -ilmanpuhdistimessa on herkkä hiukkasanturi, joka mittaa jatkuvasti tilan ilmanlaatua. Automaattitilassa puhaltimen nopeus mukautetaan automaattisesti sen mukaan, miten hiukkasanturi mittaa ilmanlaatua.

Hiukkasanturin herkkyyttä voidaan säätää kolmelle eri tasolle (korkea, keskitaso tai matala). Keskitaso on tehdasasetus.

Taloudellinen ja hiljainen – Coway Strom -ilmapuhdistin kuluttaa virtaa 10–65 W (tuuletinnopeudesta riippuen), joten sen käyttö on erittäin taloudellista ja ympäristöystävällistä. Laitteen äänitaso on 21,6–48 db(A) eli erinomainen.

Maksimi-ilmanpuhdistustaso – Tehokkaiden tuulettimiensa ansiosta Coway Storm -ilmanpuhdistin pystyy käsittelemään jopa 8,2 m³ ilmaa/minutti ja 492 m³ ilmaa/tunti.

Kun määrä lasketaan sisäkorkeudeltaan normaalin huoneen mukaan, Coway Storm -ilmanpuhdistin pystyy puhdistamaan ilman 2 kertaa tunnissa reilun 100 m²:n kokoisessa tilassa.

Tekniset tiedot:

Malli AP-1516D
Tilan suositeltu pinta-ala* 100 m²
Ilmavirta enintään 492 m³/h
Korkeus 765 mm
Leveys 410 mm
Syvyys 240 mm
Paino 12 kg
Alin äänitaso 21,6 dB (A)
Korkein äänitaso 48,0 dB (A)
Virrankulutus 45 W, 230 V, 50 Hz
Takuu 2 vuotta

*) Ilmanpuhdistin puhdistaa ilman vähintään kaksi kertaa tunnissa suurimmalla tuuletinnopeudella.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero AP-1516D
Tavaramerkki Coway