Ilmanvaihto

Ilmanvaihto Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Ilman vaihtuminen kodin sisällä on tärkeää monestakin syystä. Ilmanvaihdon avulla tunkkainen ja huonolaatuinen sisäilmaa vaihtuu kätevästi uuteen puhtaaseen ilmaan. Tutustu siis Byggmaxin laadukkaisiin ilmanvaihdon tuotteisiin ja pistä kotisi sisäilma aivan uudelle tasolle. Niin ilmanvaihtokoneet kuin muutkin tuotteet saat tietysti edulliseen hintaan erittäin laajasta valikoimastamme.

Kaikki ilmanvaihdon tuotteet Byggmaxista
Ilmanvaihto puhdistaa huonoa sisäilmaa ja poistaa kosteutta. Ilmanvaihtoa tulisikin tehostaa erityisesti suihkussa käymisen, saunomisen ja ruoanlaiton aikaan sekä niiden jälkeen, kun sisäilman kosteus on korkeimmillaan. Kun sisäilman laatu on kohdillaan, allergioita ja astmaa esiintyy vähemmän. Ilmanvaihto on siis suorassa yhteydessä terveyteesi. Toimivat ilmanvaihtokoneet, ilmanvaihtoputket ja venttiilit ovat osa toimivaa kotia, joten niihin kannattaa panostaa. Ilmanvaihtokoneita on kuitenkin moneen lähtöön. Ennen ostamista tulee miettiä millaisen laitteen juuri omaan kotiin tarvitsee ja haluaa. Taloudelliset asujat valitsevat kotiinsa energialuokan A+ laitteita, jotka säästävät energiaa. Ilmanvaihtolaitteen koko ja tehokkuus taas valitaan sen mukaan, minkä kokoiseen tilaan ilmanvaihtoa tarvitaan. Ilmanvaihtolaitteet kaikkiin tiloihin löydät Byggmaxista.

Paranna kotisi ilmanlaatua
Huono sisäilma voi olla ongelma monessa kodissa. Kun ilmanvaihto ei toimi, on kodissa huonon sisäilman lisäksi usein ongelmia myös kosteuden kanssa. Kunnollinen ilmanvaihtojärjestelmä auttaa kaikissa näissä ongelmissa. Jos haluat mahdollisimman paljon laitteeltasi, valitse sellainen ilmanvaihtolaite, josta löytyy itse ilmanvaihtolaitteen lisäksi myös lämpöpumppu ja tuloilman viilennin. Näitä laitteita voi käyttää kesän lisäksi myös talvella, joten ne ovat todella käytännöllisiä. Tehokkaat laitteet estävät kosteuden kerääntymistä seiniin ja muille pinnoille. Tämä estää kosteusvaurioita ja myös mahdollisia homevaurioita, jotka johtuvat kosteudesta. Koska ilmanvaihdosta huolehtiminen on tärkeää, siihen kannattaa panostaa. Byggmaxissa ilmanvaihtolaitteet eivät kuitenkaan ole kalliita, joten saat laatua edulliseen hintaan. Tilaamisen kanssa ei kannata enää odotella, koska kodin sisäilman voi laittaa kuntoon jo vaikka tänään.

Hyvä ilmanlaatu edistää asumismukavuutta
Ilmanvaihtolaitteet pitävät sisäilman puhtaana, jolloin kodissa on helppo hengittää. Kun ilmanvaihto on kunnossa, on kodissa mukavampi asua. Byggmaxin valikoimasta löydät kaikki ilmanvaihtoon liittyvät laitteet ja tarvikkeet. Meiltä saat niin lämpöpumput kuin ilmanvaihtotarvikkeetkin. Muista myös, että esimerkiksi tuuletusventtiili kuuluu olennaisena osana ilmanvaihtoon. Venttiilien säätö voi olla hankalaa, mutta muuten ilmanvaihtokoneiden asentaminen on kohtalaisen helppoa. Sisäilman laatuun voi vaikuttaa pienillä muutoksilla kodissasi. Vaikka sinulla olisi ilmanvaihtolaite juuri tälläkin hetkellä, kannattaa miettiä, löytyisikö Byggmaxin valikoimasta jotakin omaan kotiin paremmin sopivaa. Kun ostat laadukkaan ilmanvaihtolaitteen, sinun ei tarvitse miettiä ilmanvaihtoasi moniin vuosiin. On siis järkevää parantaa ilmanlaatua nyt, kun tuotteet saa edullisesti Byggmaxista.

Osta ilmanvaihtolaitteet Byggmaxista
Usein sanotaan, ettei hyvää, mutta halpaa ei ole olemassakaan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, kuten Byggmaxin verkkokaupassa voi todeta. Tuotteet ovat edullisia, joten ilmanvaihto on helppoa laittaa kuntoon. Tule siis tutustumaan valikoimaan ja löydä juuri sinun suosikkituotteesi. Saat paljon aikaan tekemällä pieniä muutoksia!

Näytä enemmän
Suodata

386 Tulokset

Järjestä
Airmove
245  €
Malmbergs
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 5 90  €
Habo
Habo 60+600, 695 mm
31 99  €
100mm 2m,Kuumasinkitty teräslevy
Alkaen 12 95  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
100mm, Kuumasinkitty teräslevy
Alkaen 18 95  €
Flexit
LxBxH: 440x290x380 mm
545  €
150mm - 125mm, Kuumasinkitty teräslevy
10 49  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
Alkaen 22 50  €
Habo
Habo 102
49 99  €
Flexit
LxBxH: 200x345x165 mm
34 75  €
Airmove
215  €
Valkoinen
25 95  €
Arctus Nordic
Täydellinen lisävaruste kannettavaan ilmanjäähdyttimeen
66  €
Flexit
LxBxH: 590x320x300 mm
1 057 50  €
Airmove
77 95  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
Alkaen 28 75  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
Flexit
LxBxH: 370x130x130 mm
29 50  €
Coway
Valkoinen, 280x2470x810mm
389  €
Habo
Alusinkki
33 99  €
Malmbergs
Valkoinen, 132x132x17mm
79 90  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
Alkaen 28 25  €
Coway
A3 medium -suodatin ja HEPA-suodatin
83  €