Ilmanvaihtoputken käyrä

Tuotenumero: 315001
45 asteen mutka ilmanvaihtoputkelle, jonka halkaisija on 100mm. Putkella on kiinnikkeet jotka ovat yhteensopivat ilmanvaihtoputken kanssa.
Näytä enemmän
Halkaisija:
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Ilmanvaihtoputken käyrä

45 asteen mutka ilmanvaihtoputkelle, jonka halkaisija on 100mm. Putkella on kiinnikkeet jotka ovat yhteensopivat ilmanvaihtoputken kanssa. Kumiset tiivistelistat kummassakin päässä antavat tiiviin kiinnityksen. Yhdistettäessä monta yksityiskohtaa, joilla on päädyissä kumiset tiivistelistat, tulee käyttää muhvia jonka halkaisija on sama kuin ilmanvaihtoputkilla. Vältä käyttämästä turhan montaa mutkaa ilmanvaihtokanavissa. Jos mahdollista, yhdistä mielummin kaksi 45 asteen mutkaa, saadaksesi vähemmän ilmanvastusta ja hiljaisemman äänen, kuin 90 asteen mutkaa.

Ilmastointikanava on valmistettu galvanisoidusta pellistä. Kokonaisuus koostuu liittimistä,  mutkista, muhveista ja muista yksityiskohdista eri kokoisilla halkaisijoilla jotka voidaan koota käsin. Liitokset voidaan lukita peltiruuveilla, mutta vetoniitit ovat siihen parempia. Laita kolme niittiä tasaisin välein kulmien ympärille.

Mått

Halkaisija: 100 / 125 mm
Mutka: 45 astetta
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 704045