Jatkopaalu

Tuotenumero: 236108
Jatkopaalulla voidaan lisätä ruuvipaalun kokonaispituutta.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Jatkopaalu

Jatkopaalulla voidaan lisätä ruuvipaalun kokonaispituutta. Jatkopaalu asennetaan jatkoholkin avulla, joka asetetaan ruuvipaaluun ja kiinnitetään paalun reikiin pultilla.

Ruuvipaalu perustusmenetelmänä

Ruuvipaalu soveltuu pienten rakennusten ja rakenteiden nopeaan ja kestävään asennukseen. Ruuvipaalu ei edellytä kaivutöitä tai routaeristystä ja asennetaan käsin. Se on nimensä mukaisesti maahan ruuvattava paalu. Kierrelaippa kiertää paalun maahan ja tekee rakenteesta vakaan ja kantavan. Ruuvipaaluja on saatavana eri pituuksissa, ja ne soveltuvat terassien, ulkorakennusten, aitojen, porttien, autotallien, autokatosten, pienten kesämökkien ja vajojen perustuksiin. Luotettavan ja toimivan perustusjärjestelmän täydentävät paaluun kiinnitettävät pulttikiinnikkeet, U-kengät ja kulmakiinnikkeet. Valikoimamme sisältää myös koneasennettavia ruuvipaaluja.

Asennus

Jatkopaalun asentamiseen tarvitaan jatkoholkki, joka asetetaan maahan kierrettyyn ruuvipaaluun ja kiinnitetään paalun reikiin pultilla. Jatkopaalussa on ruuvipaalun pultinreikiä vastaavat reiät.

Tekniset tiedot

Pituus: 1000 mm
Halkaisija: 60 mm
Paksuus: 2,9 mm
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero C1000/60.3_2.9Z