Kaasugrilli Crown 490 Broil King

Tuotenumero: 687167562
Broil King Crown 490: n grillin kokonaispinta-ala on 64x44cm, mukaan lukien posliini-emaloitu lämmityshylly.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Kaasugrilli Crown 490 Broil King

Broil King Crown 490: n grillin kokonaispinta-ala on 64x44cm, mukaan lukien posliini-emaloitu lämmityshylly. Neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua poltinta, kaksipuoliset valurautaiset grilliritilät ja grillijärjestelmä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla aalloilla, Flav-R-Wave. Kansi emaloitua terästä / valettua alumiinia, grillilaatikko valettua alumiinia. Jauhemaalatut sivupöydät ja kaapit, joissa on kaksi ovea. Sivupolttimet, rotisserie-polttimet ja premium-roottoristit sisältyvät toimitukseen.

Broil King Crown 490:n kokonaisgrillausala on 64x44cm posliiniemaloitu lämpimänäpitotaso mukaan lukien. 4 poltinta ruostumatonta terästä, kaksipuoliset valurautaiset grillausritilät ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuista aaltoprofiileista koostuva Flav-R-Wave-grillausjärjestelmä. Kansi emaloitua terästä / valettua alumiinia, grillilaatikko valettua alumiinia. Jauhemaalatut sivutasot ja 2-ovinen kaappi. Sivulla infrapunapoltin, grillipoltin ja premium-grillisetti.

 • Kaksipuoliset valurautaritilät
 • Rotisseri-polttimet ja rotisserist mukana
 • sivupolttimet


Mitä voit odottaa Crownilta.
Broil King® Crown™ -mallisto tarjoaa sekä tehoa että suorituskykyä erilaisissa muodoissa, jotka sopivat grillauksen harrastajille. Crown-sarjassa on laadukkaita ruostumattomasta teräksestä valmistettuja yksityiskohtia, kuten ohjauspaneeli ja kahva.


Gjuten aluminium kokbox
Nämä uunit on valmistettu valualumiinista, ja niillä on rajoitettu elinikäinen takuu, ja ne tarjoavat erinomaisen lämmönkestävyyden ja pitkäaikaisen kestävyyden.

Sidobrännare i rostfritt stål
Tehokkaan 2,9 kW:n sivupolttimen ansiosta voit tehdä enemmän. Luo herkullisia lisukkeita, keittoja tai kastikkeita grillauksen aikana.

Crown™ elektronisk tändning
Sure-Lite-sytytysjärjestelmä antaa sinulle mielenrauhan siitä, että grilli käynnistyy nopeasti ja helposti.

Verktygskrokar
Pidä grillitarvikkeet helposti saatavilla.

Svarta nedfällbara sidohyllor
Mustaksi pulverimaalattua terästä olevat taittuvat sivuhyllyt on suunniteltu taittumaan nopeasti ja helposti alas, jotta ne voidaan säilyttää ahtaissa tiloissa.

Flav-R-Wave™ matlagningssystem
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Flav-R-Wave™-järjestelmä jakaa lämpöä erinomaisesti, suojaa poltinta ja haihduttaa valumat, mikä takaa erinomaisen grillin maun.

Flav-R-Wave™ matlagningssystem
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Flav-R-Wave™-säilytysjärjestelmä takaa erinomaisen lämmönjakautumisen, suojaa poltinta ja haihduttaa valumat, jolloin grilli maistuu erinomaisesti.

Elektroniskt tändsystem
Sure-Lite™-kaksoiselektrodisytytysjärjestelmä antaa sinulle mielenrauhan siitä, että grilli käynnistyy nopeasti ja helposti.

Brännare med dubbla rör
Broil King®:n suuriläpimittaiset, patentoidut putki-putkipolttimet, joissa on sivuaukot ja jotka on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, tarjoavat kaksi liekkiriviä, jotka takaavat parhaan mahdollisen tasaisen lämmönjakautumisen.

Gasolgrillar
Broil King® -kaasugrillit on tehty suorituskykyisiksi, ja ne tarjoavat sinulle vertaansa vailla olevaa monipuolisuutta ulkokeittiössä. Legendaarisen Broil King® -grillausjärjestelmän ansiosta voit valmistaa grillissä lähes mitä tahansa ja miten haluat. Saat täydellisesti grillattua lihapaloja, grillattua kanaa tai isompia lihapaloja, ja voit jopa paistaa ja valmistaa jälkiruokia. Grillijärjestelmän jokainen osa on suunniteltu ja suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten, ja kun ne yhdistetään, tulokset ovat yksinkertaisesti erinomaisia. Broil King® -grillin upeasta grillimausta ei voi erehtyä.

Kraftiga grillar av gjutjärn för matlagning
Broil King®:n raskaat valurautagrillit säilyttävät hyvin lämpöä ja antavat täydelliset paistojäljet. Ne ovat myös käännettävissä: toinen puoli on terävä, jotta saat täydelliset grillijäljet, kun taas toinen puoli on uurrettu mehujen keräämiseksi, jotta voit kauhoa niitä jatkuvasti kypsennyksen aikana.


Mitata

 • Leveys: 145 cm
 • Syvyys: 61 cm
 • Korkeus: 116 cm
 • Paino: 68 kg

Erittely

 • Materiaali: Teräs
 • Väri: Musta
 • Polttimet: 4 pääpolttimoa + sivupolttimet & Rotisserie-polttimet
 • Teho (kW): 12,4 kW + 2,7 kW (sivupoltin)

Näytä enemmän
Tavaramerkki Broilking