Kaiteet Classic III Dolle

Saatavana useita malleja
Tuotenumero: 687193885
Paranna sekä turvallisuutta että mukavuutta hankkimalla ylimääräinen käsijohde. Valitse käsijohteen väri ja materiaali portaikkoosi sopivaksi.
Näytä enemmän
Väri:
Material:
Askelmäärä:
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Kaiteet Classic III Dolle

Paranna sekä turvallisuutta että mukavuutta hankkimalla ylimääräinen käsijohde. Valitse käsijohteen väri ja materiaali portaikkoosi sopivaksi. Kaikissa DOLLE-portaissa on vakiona yksipuolinen käsijohde.

Tee portaista turvallisemmat ja mukavammat
Lisävarusteena saatavassa CLASSIC III -kaiteessa on kolme kaidetta, jotka on kiinnitetty jokaiseen askeleeseen. Kaide sopii DOLLEn suoriin portaisiin DUBLIN, CORK, FRANKFURT, HAMBURG, DUBAI ja SYDNEY. Valitse käsijohteen väri ja materiaali portaasi sopivaksi. Tee portaistasi turvallisemmat ja mukavammat hankkimalla tämä lisäkäsijohde. Tämä on hyvä ratkaisu estää lapsia putoamasta portaissa, jos portaita ei ole asennettu seinää vasten. Oletko kiinnostunut muista ratkaisuista, joilla voit tehdä portaistasi turvallisemmat? Hankkimalla lasten turvakaiteet voit estää lapsia putoamasta portaikon portaiden läpi. Lasten turvakaiteet asennetaan portaiden alle. Pakkaus sisältää kaikki asennukseen tarvittavat ruuvit ja yksittäiset osat.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Dolle