Kalanruotoparketti Tammi Bianco 130mm Barlinek

Optilock Lukkopontti, mattalakattu, 14x130x725mm, 0,65 m2/pkt
Tuotenumero: 134140
Kalanruotoparketti Oak Bianco on Barlinekin valmistama lämpimän sävyinen ja lämminvivahteinen tammilattia. Lattia on pintakäsitelty valkoisella mattalakalla.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kalanruotoparketti Tammi Bianco 130mm Barlinek

Kalanruotoparketti Oak Bianco on kaunis, klassisen puunruotokuvion muodostava puulattia lattiavalmistaja Barlinekilta. Lattia on pintakäsitelty valkoisella mattalakalla ja siinä on neljältä sivulta mikroviistetyt reunat, jotka täydentävät hienostunutta vaikutelmaa.

Ek Bianco -lankkuja ei valmisteta A- ja B-tyyppisinä, kuten kalanruotoparketeille on tavallista. Lankut voi siis asentaa vapaasti eikä lankkutyyppiä tarvitse valikoida. Lankuissa on sekä lyhyellä että pitkällä sivulla kiinni napsautettava lukkopontti. Liimaa ei tarvitse käyttää. Kunkin lankun mitat ovat 130 x 725 mm.

Takuu

Ek Biancolla on 30 vuoden takuu kotiympäristöön asennettuna, mikäli asennus tapahtuu oikein ja asennusohjeita noudatetaan. Lattia on valmistettu 100 % puusta ja se on osa Barlinekin ympäristöohjelmaa, jossa istutetaan puu jokaista myytyä lattiapakettia kohti.
Parkettilattian alle voidaan asentaa oikean asennustavan ansiosta lattialämmitys.
Tämä lattia kuuluu Barlinekin Family-valikoimaan. Family-valikoiman lattioissa saattaa olla jonkin verran värivaihteluita, ja halkeamien tai oksajälkien seurauksena pinnassa voi olla pieni määrä korjauksia.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Barlinek