Katot

Katot Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Byggmaxista saat avun kattosi uudistamiseen, oli kyseessä sitten peltikatto, huopakatto tai vaikka tiilikatto. Katon kunnossa pitäminen on tärkeää, koska se suojaa sateelta ja lumelta. Pienikin vaurio katossa voi siis aiheuttaa suuria ongelmia. Laita sinäkin kattosi kuntoon ja osta kaikki kattoremontissa tarvitsemasi tuotteet osoitteesta; Byggmax.fi!

Kaikki kattoremonttiin Byggmaxista
Kattoremontti onnistuu kätevästi, kun tarvikkeet ovat kunnossa. Byggmax tarjoaa kaikki olennaiset kattomateriaalit - siksipä saatkin valittua niin kattopellit kuin kattohuovatkin juuri omien tarpeidesi mukaan. Katon lisäksi on hyvä vaihtaa myös rännit, koska nekään eivät kestä ikuisuuksia. Uusilla ränneillä sadevesi virtaa tehokkaammin alas, eikä jää katon rajaan. Pääty- ja räystäslistat viimeistelevät hyvännäköisen kokonaisuuden. Niin kattopeltejä kuin -huopiakin on monen värisiä, jotta sinä voisit valita omaan taloosi parhaiten sopivan. Katto on nimittäin myös esteettinen osa kokonaisuutta, vaikka siitä ei heti niin ajattelisikaan. Kaikki katot ja niiden vaihtamisessa tarvittavat työkalut sekä ruuvit saat täältä edulliseen hintaan. Nyt on siis hyvä syy uusia katot!

Hyvin tehty kattoremontti huomataan
Kattoremontti nostaa talon arvoa, koska uusi katto on niin ulkoisesti kaunis kuin myös käytännöllinenkin. Laadukkaat katot kestävät käytössä parhaimmillaan kymmeniä vuosia, mutta joskus nekin täytyy uusia. Kattoremonttia suunniteltaessa tulee ottaa huomioon katon eristys sekä esimerkiksi ilmanvaihdon läpiviennit. Niiden avulla katto kestää niin veden kuin lumen, eikä vuoda. Eristys myös vaikuttaa tietenkin sisätilojen lämpimänä pysymiseen. Katon eristämiseen voi käyttää esimerkiksi alushuopaa tai katon rajaan voi laittaa yksinkertaisesti villaa. Toteutustapa riippuu kohteesta ja siitä, millaisia eristyskeinoja itse suosii. Pääsääntönä kuitenkin on, että katon remontoimiseen kannattaa panostaa, sillä se maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa. Kun materiaalit ovat laadukkaita ja remontin tekijän asenne kohdallaan, on työn jälkikin ensiluokkaista.

Kattoremontti maksaa itsensä takaisin
Kattoremontti on yksi kalleimmista yksittäisistä remonteista, joita taloihin tehdään. Kattomateriaalin lisäksi tarvitset luonnollisesti myös eristeet. Katon uusimisen aikaan kannattaa remontoida myös sadevesijärjestelmät. Niihin kuuluvat kaikki ne osat, jotka poistavat sadeveden talon pihalta. Sadevesikourut sekä syöksytorvet kuljettavat veden alas katolta tehokkaasti. Syöksytorven alle voi asentaa kaivon putkistoineen, jolloin sadevesi poistuu kokonaan talon lähettyviltä. Jos terassille haluaa asentaa pienen katoksen sateelta suojaamaan, tulee silloin ostaa valokatetta. Valokatteen asennus onnistuu parhaiten silloin, kun työkalut ovat kunnossa. Muista myös ostaa erikseen valokatteille tarkoitettuja ruuveja. Laita siis niin talosi kuin mökkisikin katot kuntoon ja nauti onnistuneesta kattoremontista vuosikymmenien ajan. Kun kattoremontin hoitaa kerralla kunnolla, siitä ei tarvitse huolehtia pitkiin aikoihin.

Byggmaxista saat tärkeät tarvikkeet kattoremonttiin edullisesti
Byggmax on paikka, jossa halpa hinta kohtaa laadukkaat tuotteet. Periaatteena on, että remontoijan materiaalit ja työkalut ovat niin hyviä, että remontti kuin remontti onnistuu vaivatta. Pistä siis katot kuntoon meidän avullamme ja nauti työsi hedelmistä vielä useiden vuosien päästäkin. Työ maksaa itsensä takaisin!

 1. Terassikatos Olympia 5460 mm Gop
  5460 mm pitkä, valkoinen
  -15% 31/05 Asti
  Terassikatos Olympia 5460 mm Gop
  Alkup. hinta 2749   Säästät 412   Erikoishinta 2337   /kpl
 2. Kumibitumi Kerabit
  17,5kg
  Kumibitumi Kerabit
  63   /kpl
 3. Terassikatoksen pidennyssarja Gop
  antrasiitinharmaa/läpinäkyvä
  -15% 31/05 Asti
  Terassikatoksen pidennyssarja Gop
  Alkup. hinta 135   Säästät 20 39 Erikoishinta 115   /kpl
 4. Kourukoukku
  Säädettävä, valkoinen, 125mm
  Kourukoukku
  Hinta alkaen
  3 60 /kpl
 5. Sadevesikouru
  4m valkoinen 125mm
  Sadevesikouru
  Hinta alkaen
  20 95 /kpl
 6. Sisäänkäynnin katos 2000 x 1000 mm Jabo
  Hopea / kirkas lasi
  Sisäänkäynnin katos 2000 x 1000 mm Jabo
  499   /kpl
 7. Valokate
  0,6x810x1200mm, polykarbonaatti, UV-suojattu
  Valokate
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
 8. KULMARAUTA Z
  10mm, SIS. Ruuvit Alumiinia
  KULMARAUTA Z
  Hinta alkaen
  3 99 /kpl
 9. Sadevesikouru
  4m musta 125mm
  Sadevesikouru
  Hinta alkaen
  20 95 /kpl
 10. KATTOLAATTA
  Palahuopa musta 3m2
  KATTOLAATTA
  Hinta alkaen
  20 90 /kpl
 11. Lumieste LE8
  3 m, tiilikatoille
  Lumieste LE8
  Hinta alkaen
  51 20 /kpl
 12. Kattohuopa
  Kerabit 10+ musta 1x8 m
  Kattohuopa
  Hinta alkaen
  66 95 /kpl
 13. Räystäslista
  2m, musta
  Räystäslista
  Hinta alkaen
  12 95 /kpl
 14. PC-KERROSLEVY 10MM
  10x1050x3500MM, kirkas
  PC-KERROSLEVY 10MM
  Hinta alkaen
  68 90 /kpl
 15. Harjapelti
  2m, musta, sileä
  Harjapelti
  Hinta alkaen
  18 95 /kpl
 16. Harjapelti
  Sileä, Musta, 1960mm
  Harjapelti
  Hinta alkaen
  13 56 /kpl
 17. Räystäspelti RR33 Kerabit
  Musta, 10x40x150mm
  Räystäspelti RR33 Kerabit
  16   /kpl