Kattohuovat

Kattohuovat Byggmaxilta aina kätevästi sekä edullisesti. Oli katto sitten vino tai suora, valikoimastamme löytyy aina laadukkaat kattohuovat sekä räystäskaistat. Meiltä löydät myös alushuovat ja reunalistat sekä kaiken muun mahdollisen katon remontointiin. Kestävät ja laadukkaat materiaalit kestävät niin vuodenaikojen kuin säiden vaihtelut.

 

Kattohuovat kaikkiin kattoihin

Harjakaisia varten tarvitaan paljon tarmoa, hyvä talkooväki ja ennen kaikkea laadukas kattohuopa sekä muut tarvikkeet. Kun rakennat talon, sen lattiat, seinät sekä katon, tunnet hyvin talosi jokaisen kolon ja kulman. Olet sitten rakentamassa järven rantaan pientä kesämökkiä tai uudelle asuinalueelle uutta omakotitaloa, löydät meiltä sopivat tarvikkeet rakennusprojektiisi. Meiltä löydät kattohuovat niin paloissa kuin rullissa eri väreissä, jotta varmasti löydät oikeanlaiset kattohuovat juuri omiin tarpeisiisi!

 

Laadukkaat kattohuovat kestävät aikaa

Pitkällä aikavälillä laadukas kattohuopa kestää sekä suojaa pidempään kuin halvalla marketista saatavilla oleva irtohuopa. Kun räystäät ja harjalaatat ovat kunnolla paikallaan ja eristeet kohdallaan, kestävät kattohuovat pidempääkin käyttöä ja vuodenaikojen vaihteluita. Laadukas kattohuopa pitää kosteuden poissa ja antaa talolle tilaa hengittää. Kun hankit hyvät materiaalit ja teet pohjatyöt kunnolla, pysyvät homeet poissa. Kattohuovan asentamisessa ja paikoilleen laittamisessa on monta vaihetta, mutta hyvillä aineilla pohjustettuna hyvä huopa asettuu helposti paikoilleen. Laita ensin esisivelyliuos ja alusta. Näin pinta pysyy suorassa ja tukevasti paikoillaan. Se kestää varmasti vaativammatkin mutta Suomessa niin tutut sääolosuhteet: pakkasen ja helteen sekä myös sateen, lumen, myrskyt ja kesäisen auringonpaisteen.

 

Tilaa kattohuovat  Byggmaxilta

Tilaa nyt laadukkaat kattohuovat ja räystäskaistat nyt edullisesti Byggmaxilta. Meiltä löydät varmasti oikeat ratkaisut, jotka sopivat juuri sinun kotiisi. Autamme myös mielellämme, mikäli kattohuovat tai muut remonttiasiat huolestuttavat, joten lämpimästi tervetuloa lähimpään Byggmaxiin.

92 tuotetta

 1. KATTOLAATTA
  Palahuopa musta 3m2
  KATTOLAATTA
  Hinta alkaen
  23 95 /kpl
 2. Alushuopa
  122 10x0,7M
  Alushuopa
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 3. Kattohuopa
  Kerabit 10+ musta 1x8 m
  Kattohuopa
  Hinta alkaen
  66 95 /kpl
 4. KATTOHUOPA
  Kerabit Titan Musta 1X8M
  KATTOHUOPA
  Hinta alkaen
  89 90 /kpl
 5. Aluskermi
  Kerabit 2200 UB 1x15 m
  Aluskermi
  Hinta alkaen
  83 95 /kpl
 6. Kumibitumi Kerabit
  17,5kg
  Kumibitumi Kerabit
  63   /kpl
 7. Reunalista Platon Isola
  2m
  Reunalista Platon Isola
  4   /kpl
 8. Räystäskaista
  Kerabit Musta 0,25x10 m
  Räystäskaista
  Hinta alkaen
  39 95 /kpl
 9. Pakattu Bitumi Kerabit
  30kg
  Pakattu Bitumi Kerabit
  70   /kpl
 10. Bitumimaali Kerabit
  5L
  Bitumimaali Kerabit
  90   /kpl

92 tuotetta