Kattohuovat

Kattohuovat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Oli katto vino tai suora, valikoimastamme löytyy aina sopiva kattohuopa ja räystäskaista. Hankit meiltä lisäksi alushuovat ja reunalistat ja kaikki, mitä tarvitset katolle ja sen reunoille. Hyvät materiaalimme kestävät myös vuodenaikojen vaihtelut.

Katto pään päällä huonollakin säällä
Harjakaisia varten tarvitaan paljon tarmoa, hyvä talkooväki ja ennen kaikkea laadukkaat kattohuovat ja muut tarvikkeet. Itse kun rakennat talon, ensin lattian, seinät ja sitten katon, tiedät ja tunnet talon kokonaan, jokaisen kolon ja kulman. On hyvä sitten sisällä paistella vaikka piirakoita ja laittaa maailmaan uutta eloa, kun katto on tiivis ja palahuopa pitää eikä anna periksi missään olosuhteissa. Olet sitten rakentamassa järven rantaan pientä kesämökkiä tai uudelle asuinalueelle käytännöllistä pikkutaloa, löydät meiltä sopivat tarvikkeet rakennusprojektiisi. Sen jälkeen voit viettää mukavia hetkiä. Kuusikko sitten vain suhisee, kun on katto pään päällä ja maailma näyttää entistäkin ehommalta. Karhukin kiertää majan kaukaa, kun on valot päällä. Tuoksusta päätellen pullatkin ovat hyvin uunissa.

Itse tehty talo kestää isältä pojalle
Pitkällä juoksulla laadukas kattohuopa kestää ja antaa suojaa pidempään kuin halvalla marketista saatavilla oleva irtohuopa. Kun räystäät ja harjalaatat ovat kunnolla paikallaan ja eristeet kohdallaan, kestävät kattohuovat pidempääkin käyttöä ja vuodenaikojen vaihteluita. Laadukas kattohuopa pitää kosteuden poissa ja antaa talollekin tilaa hengittää. Kun hankit hyvät materiaalit ja teet pohjatyöt kunnolla, pysyvät homeet poissa. Kattohuovan asentamisessa ja paikoilleen laittamisessa on monta vaihetta, mutta hyvillä aineilla pohjustettuna hyvä huopa asettuu helposti paikoilleen. Laita ensin esisivelyliuos ja alusta. Pinta pysyy näin suorassa ja tukevasti paikoillaan. Se kestää varmasti vaativammatkin mutta Suomessa niin tutut sääolosuhteet: pakkasen ja helteen sekä myös sateen, lumen, myrskyt ja kesäisen auringonpaisteen.

Laadukkaat kattohuovat Byggmaxilta
Laadukkaat kattohuovat järkevään hintaan. Itse tehtynä bitumi on oikeanlaista ja pinta siloteltu kestämään. Autamme sinua löytämään kunnon huovat taloon ja tiluksille!

Tuote 1-24 (75)

 1. Hinta alkaen
  17 95 /kpl
 2. Hinta alkaen
  20 90 /kpl
 3. Hinta alkaen
  66 95 /kpl
 4. 19 95 /kpl
 5. Hinta alkaen
  2 95 /kpl
 6. Hinta alkaen
  38 95 /kpl
 7. 16   /kpl
 8. 63   /kpl
 9. Hinta alkaen
  64 95 /kpl
 10. 271   /kpl
 11. 29 99 /kpl
 12. 21   /kpl
 13. Hinta alkaen
  34 95 /kpl
 14. 16   /kpl
 15. 145   /kpl
 16. 4   /kpl
 17. 107   /kpl
 18. 38   /kpl
 19. Hinta alkaen
  13 95 /kpl

Tuote 1-24 (75)