Kattohuovat

Kattohuovat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Oli katto vino tai suora, valikoimastamme löytyy aina sopiva kattohuopa ja räystäskaista. Hankit meiltä lisäksi alushuovat ja reunalistat ja kaikki, mitä tarvitset katolle ja sen reunoille. Hyvät materiaalimme kestävät myös vuodenaikojen vaihtelut.

Katto pään päällä joka säällä
Harjakaisia varten tarvitaan paljon tarmoa, hyvä talkooväki ja ennen kaikkea laadukkaat kattohuovat ja muut tarvikkeet. Itse kun rakennat talon, ensin lattian, seinät ja sitten katon, tiedät ja tunnet talon kokonaan, jokaisen kolon ja kulman. On hyvä sitten viettää laatuaikaa omassa kodissa, kun katto on tiivis ja palahuopa pitää eikä anna periksi missään olosuhteissa. Olet sitten rakentamassa järven rantaan pientä kesämökkiä tai uudelle asuinalueelle käytännöllistä pikkutaloa, löydät meiltä sopivat tarvikkeet rakennusprojektiisi.

Itse tehty talo kestää isältä pojalle
Pitkällä juoksulla laadukas kattohuopa kestää ja antaa suojaa pidempään kuin halvalla marketista saatavilla oleva irtohuopa. Kun räystäät ja harjalaatat ovat kunnolla paikallaan ja eristeet kohdallaan, kestävät kattohuovat pidempääkin käyttöä ja vuodenaikojen vaihteluita. Laadukas kattohuopa pitää kosteuden poissa ja antaa talollekin tilaa hengittää. Kun hankit hyvät materiaalit ja teet pohjatyöt kunnolla, pysyvät homeet poissa. Kattohuovan asentamisessa ja paikoilleen laittamisessa on monta vaihetta, mutta hyvillä aineilla pohjustettuna hyvä huopa asettuu helposti paikoilleen. Laita ensin esisivelyliuos ja alusta. Pinta pysyy näin suorassa ja tukevasti paikoillaan. Se kestää varmasti vaativammatkin mutta Suomessa niin tutut sääolosuhteet: pakkasen ja helteen sekä myös sateen, lumen, myrskyt ja kesäisen auringonpaisteen.

Laadukkaat kattohuovat Byggmaxilta
Laadukkaat kattohuovat järkevään hintaan. Itse tehtynä bitumi on oikeanlaista ja pinta siloteltu kestämään. Autamme sinua löytämään kunnon huovat taloon ja tiluksille!

Tuote 1-25 (102)

 1. Kerabit 7 musta 0,7x10 m, 7m2
  Kattohuopa
  Hinta alkaen
  62 95
 2. Kerabit K+ musta 3m2
  Bitumipaanu
  Hinta alkaen
  19 85
 3. 3m2/fp, mineraalikuitu ja bitum, musta
  Palahuopa Protego Musta
  24 00
 4. OSB-kattolevy Kerabit
  43 00
 5. Kerabit 10+ musta 1x8 m
  Kattohuopa
  Hinta alkaen
  68 95
 6. Kerabit 2200 UB 1x15 m
  Aluskermi
  Hinta alkaen
  63 95
 7. Kerabit 10+ harmaa 1,1x8 m
  Kattohuopa
  Hinta alkaen
  72 95
 8. Kerabit 0,10x10m
  Sokkelikaista Kerabit
  6 00
 9. Kerabit Musta 0,25x10 m
  Räystäskaista
  Hinta alkaen
  34 45
 10. Yleismalli, käytetään harjapellin molemmin puolin.
  Harjatiiviste Harmaa
  Hinta alkaen
  3 49
 11. Eristyssivelyliuos Kylmäbitumi
  Hinta alkaen
  38 95
 12. Kerabit, 0,3l
  Tiivistysliima
  Hinta alkaen
  9 19

Tuote 1-25 (102)