Kattohuovat

Kattohuovat Byggmaxilta nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Oli katto vino tai suora, valikoimastamme löytyy aina sopiva kattohuopa ja räystäskaista. Hankit meiltä lisäksi alushuovat ja reunalistat ja kaikki, mitä tarvitset katolle ja sen reunoille. Hyvät materiaalimme kestävät myös vuodenaikojen vaihtelut.

 

Kattohuopa mihin tahansa kattoon

Harjakaisia varten tarvitaan paljon tarmoa, hyvä talkooväki ja ennen kaikkea laadukas kattohuopa ja muut tarvikkeet. Kun rakennat talon, ensin lattian, seinät ja sitten katon, tiedät ja tunnet talon kokonaan, jokaisen kolon ja kulman. On hyvä sitten sisällä paistella vaikka piirakoita ja laittaa maailmaan uutta eloa, kun katto on tiivis ja kattohuopa pitää eikä anna periksi missään olosuhteissa. Olet sitten rakentamassa järven rantaan pientä kesämökkiä tai uudelle asuinalueelle käytännöllistä pikkutaloa, löydät meiltä sopivat tarvikkeet rakennusprojektiisi. Sen jälkeen voit viettää mukavia hetkiä. Kuusikko sitten vain suhisee, kun on katto pään päällä ja maailma näyttää entistäkin ehommalta. Karhukin kiertää majan kaukaa, kun on valot päällä. Tuoksusta päätellen pullatkin ovat hyvin uunissa.

 

Laadukas kattohuopa kestää

Pitkällä juoksulla laadukas kattohuopa kestää ja antaa suojaa pidempään kuin halvalla marketista saatavilla oleva irtohuopa. Kun räystäät ja harjalaatat ovat kunnolla paikallaan ja eristeet kohdallaan, kestävät kattohuovat pidempääkin käyttöä ja vuodenaikojen vaihteluita. Laadukas kattohuopa pitää kosteuden poissa ja antaa talollekin tilaa hengittää. Kun hankit hyvät materiaalit ja teet pohjatyöt kunnolla, pysyvät homeet poissa. Kattohuovan asentamisessa ja paikoilleen laittamisessa on monta vaihetta, mutta hyvillä aineilla pohjustettuna hyvä huopa asettuu helposti paikoilleen. Laita ensin esisivelyliuos ja alusta. Pinta pysyy näin suorassa ja tukevasti paikoillaan. Se kestää varmasti vaativammatkin mutta Suomessa niin tutut sääolosuhteet: pakkasen ja helteen sekä myös sateen, lumen, myrskyt ja kesäisen auringonpaisteen.

 

Tilaa kattohuopa  Byggmaxilta

Tilaa edullinen kattohuopa Byggmaxilta suoraan kotiin. Itse tehtynä bitumi on oikeanlaista ja pinta siloteltu kestämään. Autamme sinua löytämään kunnon huovat taloon ja tiluksille!

93 tuotetta

 1. Alushuopa
  122 10x0,7M
  Alushuopa
  Hinta alkaen
  17 95 /kpl
 2. Aluskermi
  Kerabit 2200 UB 1x15 m
  Aluskermi
  Hinta alkaen
  64 95 /kpl
 3. Kattohuopa
  Kerabit 10+ musta 1x8 m
  Kattohuopa
  Hinta alkaen
  66 95 /kpl
 4. KATTOLAATTA
  Palahuopa musta 3m2
  KATTOLAATTA
  Hinta alkaen
  21 45 /kpl
 5. Räystäskaista
  Kerabit Musta 0,25x10 m
  Räystäskaista
  Hinta alkaen
  34 95 /kpl
 6. Kolmiorimakaista
  Kerabit, musta 0,12x10 m
  Kolmiorimakaista
  Hinta alkaen
  13 95 /kpl
 7. Räystäskaista Kerabit Punainen
  0,25x10m
  Räystäskaista Kerabit Punainen
  Hinta alkaen
  38 95 /kpl
 8. Harjalaatta Kerabit Punainen
  0,33x0,33m, 3 kpl
  Harjalaatta Kerabit Punainen
  Hinta alkaen
  5 89 /kpl
 9. Pakattu Bitumi Kerabit
  30kg
  Pakattu Bitumi Kerabit
  70   /kpl
 10. Höyryjarru Bison
  50x1,40m
  Höyryjarru Bison
  139   /kpl

93 tuotetta