Työtasot

Keittiön uusi työtaso on fiksu tapa antaa keittiöllesi aivan uutta ilmettä. Meiltä Byggmaxilta löydät työtasot useista eri materiaaleista ja eri kokoisina. Meillä on muun muassa puu- ja laminaattityötasoja. Tältä sivulta löydät työtasovalikoimamme verkossa, eri materiaaleista ja pintakäsittelyillä. Byggmaxilla teet ostoksia edullisesti ja kätevästi, ja meillä on takuulla jotain keittiöösi.

 

Byggmaxin keittiön työtaso

Keittiön yksityiskohdat, kuten uusi työtaso, ovat uskomattoman yksinkertainen tapa antaa keittiölle uusi henki. Puinen työtaso antaa ylellisen tunnelman, josta tulee keittiön viimeistely. Osta työtasosi Byggmaxila ja asenna se itse tai pyydä apua asennukseen.

 

Asenna työtaso – miten se tehdään

Työtason vaihtaminen ei ole vaikeaa, eikä materiaali ole kovin kallista - varsinkin kun ottaa huomioon, kuinka suuren muutoksen sillä saa aikaan. Löydät valikoimastamme myös tiskialtaat. Samalla kun vaihdat työtason voi myös olla syytä uusia allas.

 

Osta työtasot edullisesti Byggmaxista

Kun teet ostoksia Byggmaxilla, voit olla varma, että olet tehnyt hyvän kaupan. Byggmaxilla ostat edullisesti, kätevästi ja nopeasti. Tutustu laajaan keittiövalikoimaamme - meiltä löytyy varmasti jotain keittiöösi! Olethan myös tietoinen, että tarjoamme kaikille tuotteillemme hintalupauksen.

Näytä enemmän
Suodata

4 Tulokset

Järjestä
169  €
Black Red White
Useita kokoja
Alkaen 59 95  €
58 95  €
86 95  €