Siivoustarvikkeet

Siivoustarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Näyttävätkö ikkunasi likaisilta auringonvalon siivilöityessä niistä läpi? Eipä hätää, sillä ikkunalasta on mainio apuväline ikkunan pesuun. Ensin tarvitaan muutama suihke pesuainetta, jokunen rento rätin pyöräytys ja viimeistely lastalla. Tilaa siivoustarvikkeesi meiltä jo tänään.

Lattiat puhtaaksi ilman kemikaaleja
Mikrokuitumoppi sopii mainiosti kodin useammankin pinnan puhdistukseen. Sillä lähtee lika niin seinistä kuin lattialta. Se on myös monikäyttöinen siivousväline, sillä kuivana se kerää tehokkaasti kaikki pölyt. Kosteana se taas poistaa uskomattoman hyvin rasvaa ja likaa. Turvallista ja ympäristöystävällistä siivoamista on käyttää mahdollisimman vähän kemikaaleja. Mikrokuitumopin paras ominaisuus on, että se puhdistaa tehokkaasti jopa ilman haitallisia kemikaaleja. Se on pitkäikäinen ja kestää mainiosti konepesua. On makuasia, mitä siivousvälineitä haluaa käyttää. Viskoosimoppi on yksi vaihtoehto lattian siivoukseen. Kun viskoosimopilla siivotaan puulattiaa, täytyy olla varovainen, sillä se jättää lattian märäksi, eikä puulattia kestä vettä. Viskoosi sopii hyvin kaikille muille lattiamateriaaleille. Lähes kaikki siivoustarvikkeet on hyvä vaihtaa säännöllisin väliajoin uusiin, jotta työn jälki pysyisi mahdollisimman hyvänä.

Siivoustarvikkeet omille paikoilleen
Siivouksen tarkoitus on tehdä kodista viihtyisämpi, ja samalla on helppo järjestellä eri puolella lojuvat tavarat omille paikoilleen. Välillä on hyvä käydä myös esimerkiksi vaatekaapit kunnolla läpi muun siivouksen yhteydessä. Kun on paljon siivoustarvikkeita, tarvitaan niille kestävä ja kunnollinen säilytyspaikka. Perinteisen siivouskaapin sijaan siivoustarvikkeet voi laittaa kätevään siivousvälinetelineeseen, josta ne saa tarvittaessa nopeasti esille. Telineeseen saa laitettua kätevästi niin siivoussangot kuin pesuaineet ja harjatkin. Kaikki kodin peilit ja lasipinnat voi siivota puhtaaksi tehokkaalla ja kestävällä mikrokuituliinalla. Koska liina ei nukkaa, voi sitä kostuttaa vedellä ja pyyhkiä pinnalta helposti pois rasvat sekä muut pinttyneemmät liat. Peili on puhdas ja kirkas, vaikka sen pesuun ei olisikaan käytetty pesuaineita.

Ensiluokkaiset siivoustarvikkeet puhtaanapitoon Byggmaxilta
Onnistuneeseen siivoukseen tarvitaan kunnon välineet ja riittävät säilytysratkaisut. Edulliset siivoustarvikkeet kotisi puhtaanapitoon löydät meiltä. Älä enää odota, vaan tilaa ne jo tänään.

15 tuotetta

 1. Siivousaika 60 min, manuaalinen lataustoiminto, väistää esteet, 65 dB
  Robotti-imuri Cleanmate S300
  Hinta alkaen
  69   /kpl
  2-5 p
 2. Suosittu ikkunapesuri Kärcheriltä
  Ikkunapesuri Kärcher WV 1 Plus
  Hinta alkaen
  39 95 /kpl
  2-5 p
 3. Ovaali, 15 litraa, POISTOTUOTE
  Moppiämpäri
  Hinta alkaen
  1   /kpl
  2-5 p
 4. Mikrokuitumoppi varrella, POISTOTUOTE
  Mikrokuitumoppi
  Hinta alkaen
  10 95 /kpl
  2-5 p
 5. 0,5 L RM 500 Nordic Kärcher ikkunapesurille
  Ikkunanpesuaine Kärcher RM500
  Hinta alkaen
  6 95 /kpl
  2-5 p
 6. Hinta alkaen
  59 95 /kpl
  2-5 p
 7. 150cm, kaksi osaa, POISTOTUOTE
  Teleskooppivarsi
  Hinta alkaen
  1   /kpl
  2-5 p
 8. Puristin ovaalille ämpärille, POISTOTUOTE
  Puristin
  Hinta alkaen
  1 95 /kpl
  2-5 p
 9. 25cm, POISTOTUOTE
  Ikkunalasta
  Hinta alkaen
  1   /kpl
  2-5 p
 10. Sopii Kärcher WD 2 monitoimi-imurin kanssa
  Pölynimurin pussit 5 kpl
  Hinta alkaen
  15 95 /kpl
  2-5 p
 11. 200 gr, POISTOTUOTE
  Puuvillamoppi
  Hinta alkaen
  1   /kpl
  2-5 p
 12. 30x40cm, POISTOTUOTE
  Mikrokuituliina ikkuna
  Hinta alkaen
  0 50 /kpl
  2-5 p
 13. Mikrokuitumoppi, täydennys, POISTOTUOTE
  Mikrokuitumoppi
  Hinta alkaen
  3 95 /kpl
  2-5 p
 14. Viskoosimoppi, POISTOTUOTE
  Viskoosimoppi
  Hinta alkaen
  1   /kpl
  2-5 p
 15. Hinta alkaen
  119   /kpl
  2-5 p

15 tuotetta