Siivoustarvikkeet

Siivoustarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Näyttävätkö ikkunasi likaisilta auringonvalon siivilöityessä niistä läpi? Eipä hätää, sillä ikkunalasta on mainio apuväline ikkunan pesuun. Ensin tarvitaan muutama suihke pesuainetta, jokunen rento rätin pyöräytys ja viimeistely lastalla. Tilaa siivoustarvikkeesi meiltä jo tänään.

Lattiat puhtaaksi ilman kemikaaleja
Mikrokuitumoppi sopii mainiosti kodin useammankin pinnan puhdistukseen. Sillä lähtee lika niin seinistä kuin lattialta. Se on myös monikäyttöinen siivousväline, sillä kuivana se kerää tehokkaasti kaikki pölyt. Kosteana se taas poistaa uskomattoman hyvin rasvaa ja likaa. Turvallista ja ympäristöystävällistä siivoamista on käyttää mahdollisimman vähän kemikaaleja. Mikrokuitumopin paras ominaisuus on, että se puhdistaa tehokkaasti jopa ilman haitallisia kemikaaleja. Se on pitkäikäinen ja kestää mainiosti konepesua. On makuasia, mitä siivousvälineitä haluaa käyttää. Viskoosimoppi on yksi vaihtoehto lattian siivoukseen. Kun viskoosimopilla siivotaan puulattiaa, täytyy olla varovainen, sillä se jättää lattian märäksi, eikä puulattia kestä vettä. Viskoosi sopii hyvin kaikille muille lattiamateriaaleille. Lähes kaikki siivoustarvikkeet on hyvä vaihtaa säännöllisin väliajoin uusiin, jotta työn jälki pysyisi mahdollisimman hyvänä.

Siivoustarvikkeet omille paikoilleen
Siivouksen tarkoitus on tehdä kodista viihtyisämpi, ja samalla on helppo järjestellä eri puolella lojuvat tavarat omille paikoilleen. Välillä on hyvä käydä myös esimerkiksi vaatekaapit kunnolla läpi muun siivouksen yhteydessä. Kun on paljon siivoustarvikkeita, tarvitaan niille kestävä ja kunnollinen säilytyspaikka. Perinteisen siivouskaapin sijaan siivoustarvikkeet voi laittaa kätevään siivousvälinetelineeseen, josta ne saa tarvittaessa nopeasti esille. Telineeseen saa laitettua kätevästi niin siivoussangot kuin pesuaineet ja harjatkin. Kaikki kodin peilit ja lasipinnat voi siivota puhtaaksi tehokkaalla ja kestävällä mikrokuituliinalla. Koska liina ei nukkaa, voi sitä kostuttaa vedellä ja pyyhkiä pinnalta helposti pois rasvat sekä muut pinttyneemmät liat. Peili on puhdas ja kirkas, vaikka sen pesuun ei olisikaan käytetty pesuaineita.

Ensiluokkaiset siivoustarvikkeet puhtaanapitoon Byggmaxilta
Onnistuneeseen siivoukseen tarvitaan kunnon välineet ja riittävät säilytysratkaisut. Edulliset siivoustarvikkeet kotisi puhtaanapitoon löydät meiltä. Älä enää odota, vaan tilaa ne jo tänään.

Suodata

33 Tulokset

Järjestä
Einhell
Musta, Punainen
144 99  €
Kärcher
129 95  €
Einhell
Musta, Punainen, 1500, kW
109 99  €
Einhell
Ø150 x 135 mm
21 49  €
Flexit
105 25  €
Einhell
Musta, Punainen, 1200, kW
209  €
Einhell
5st 20l
17 49  €
Flexit
22 25  €
Einhell
Ø150 x 155 mm
20 49  €
Flexit
17 13  €
Flexit
24 63  €
3 50  €
Boxer
Saatavana useita malleja
48 24  €
Millarco
7 02  €
Einhell
5st 30l
20 49  €
Einhell
5st 25l
18 99  €
Flexit
47  €
Millarco
21  €
Einhell
Musta, Punainen
54 99  €
Fibo
15 50  €
Einhell
5st
12 49  €
Fibo
18  €