Minikeittiöt

Tarvitsetko pienen keittiön pieneen tilaan? Kaipaako yksiösi uudistusta? Haluatko helppoa ja kätevää ruuanlaittoa mökille? Byggmaxin pieni keittiö sisältää kaikki tarpeelliset toiminnot kompaktissa koossa, laadusta tinkimättä.

Kaikki tarpeellinen pienessä koossa

Kaipaako pieni keittiösi uusia laitteita tai mökkikeittiö uutta ilmettä? Jos mietit, miten mahduttaa kaikki keittiön toiminnot pieneen tilaan, etsimäsi ratkaisu voi olla Byggmaxin minikeittiö! Usein kaipaamme lisätilaa ja -neliöitä juuri keittiöön. Ruuanlaittoon voi saada näppärästi helpotusta uusimalla keittiön laitteet. Jo pienilläkin muutoksilla ja uudistuksilla saadaan keittiö näyttämään uudelta, joten aina ei tarvitse tehdä remonttia lattiasta kattoon. Pieni keittiö sisältää kaikki ruuanlaitossa tarvittavat laitteet käden ulottuvilla, kompaktissa koossa ja laadusta tinkimättä. Nämä pienet keittiöt säästävät neliöitä ja sopivat moneen tarkoitukseen, vierasmökkiin, pieneen taloon, mökkikeittiöksi tai yksiöön. Kaikki tarvittavat laitteet kuten allas, keittolevyt ja mikroaaltouuni ovat valmiiksi sisäänrakennettuja. Pieni keittiö on helppo asentaa. Tartu mittanauhaan, tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi jo tänään.

Pikkukeittiön asennus käy käden käänteessä

Sähkösuunnittelua tehtäessä asioita täytyy miettiä monelta kantilta ja onkin tärkeää, että keittiösi on käytännöllinen ja viihtyisä. Tee suunnitelma, jossa on erilaisia vaihtoehtoja. Kun sopiva keittiö on löytynyt, voit suunnitella millaiset valaisimet haluat keittiön yhteyteen. Toimiva työvalo on tärkeä ruuanlaitossa. Valikoimastamme löytyy myös monia eri vaihtoehtoja, joilla voit lisätä tunnelmaa esimerkiksi yksiön pieneen keittiöön. Valaistus voidaan toteuttaa valitsemalla sopivat kohde- ja keittiönvalaisimet Byggmaxin laajasta valikoimasta. Valikoimastamme löytyy erilaisia LED-valaisimia, valolistoja sekä valonauhoja, joilla saat keittiöösi hyvän työvalon ja mukavan tunnelman. Minikeittiö sisältää keittiön tärkeimmät laitteet sisäänrakennettuna: lisää vain sähkötarvikkeet ja valaistus, niin toimiva kokonaisuus on valmis. Itse asennettu pikkukeittiö on näppärä ja huippunopea ratkaisu!

Näppärä minikeittiö pieneen tilaan Byggmaxilta

Tilaa nyt näppärä minikeittiö pieneen tilaan. Byggmaxin pieni keittiö sisältää kaikki tarpeelliset laitteet sisäänrakennettuina, joten se on helppo ja kompakti ratkaisu yksiöön ja mökille.

filter-white Suodata

7 Tulokset

Järjestä