Puukiukaat

Jos haluat aidon ja perinteisen saunakokemuksen, valitse Byggmax.fi:n puulämmitteinen kiuas. Puukiukaiden valikoimassamme on laadukkaita tuotteita luotettavilta tuotemerkeiltä, jotka tarjoavat tehokkaan lämmityksen ja viihtyisän tunnelman saunahuoneeseesi. Puulämmitteiset kiukaamme vastaavat eri kokojen, mallien ja ominaisuuksien ansiosta erilaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin. Saunan puukiukaat ovat pääosin ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiukaat ovat tyylikkäitä ja moderneja, niiden lämmitysaika on nopea ja niiden huolto on helppoa.

Puukiukaiden ominaisuudet

Puukiukaissamme on erilaisia ominaisuuksia, kuten lasiovet, vesisäiliöt ja säädettävät tuuletusaukot. Lasiovet ovat visuaalisesti ja esteettisesti houkuttelevia, ja niiden ansiosta voit nähdä tulen ja liekit kiukaan sisällä. Puukiuas vesisäiliöllä on myös mahtava vaihtoehto, sillä kiuas vesisäiliöllä luo höyryä ja lisää saunahuoneen kosteutta, mikä tuo rauhoittavamman ja rentouttavamman ilmapiirin. Säädettävien tuuletusaukkojen avulla voit säätää lämpötilaa ja ilmavirtaa, mikä takaa mukavan ja nautinnollisen saunakokemuksen. Hyvien ominaisuuksiensa lisäksi puukiukaat on rakennettu kestämään. Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut ja kestäviksi suunnitellut kiukaat kestävät korkeita lämpötiloja ja kovaa käyttöä, joita säännöllinen saunominen edellyttää. Myymissämme kiukaissa on myös erinomaiset lämpöominaisuudet, mikä tarkoittaa, että ne lämpenevät nopeasti ja pitävät lämpötilan tasaisena koko saunomisen ajan. Mallistomme puukiukaiden avulla voit nauttia perinteisen saunomisen eduista kodin mukavuudessa.

Osta puulämmitteiset kiukaat Byggmax.fi:stä

Puukiukaan valinta voi olla vaikea tehtävä. Byggmaxilla asiantuntijatiimimme on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja antamaan neuvoja parhaiten sopivan tuotteen valinnassa. Laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kilpailukykyisten hintojen ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta olemme varmoja, että löydät täydellisen puukiukaan kotisaunaasi. Tutustu mallistoomme jo tänään ja ala nauttia aidon suomalaisen saunakokemuksen monista eduista.

filter-white Suodata

33 Tulokset

Järjestä
Misa
604  €
Misa
689  €
Misa
849  €
Misa
729  €
Misa
719  €
Misa
799  €
Misa
799  €
Misa
949  €
Misa
989  €
Misa
1 029  €
Misa
1 209  €
Misa
1 059  €
Misa
2 399  €
Misa
649  €
Misa
729  €
Misa
799  €
Misa
799  €
Misa
849  €
Misa
849  €
Misa
2 369  €
Misa
2 369  €
Kota
769  €
Kota
Saatavilla useissa malleissa
Kota
659  €