Klaro 5 pienpuhdistamo ulko-ohjausyksiköllä 3750L

2280x1755x1590mm
Tuotenumero: 612163
Paino: 214
Klaro on biologiskemiallinen pienpuhdistamo, joka soveltuu ympärivuotisessa käytössä olevan asunnon kaikkien jätevesien käsittelyyn
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
3-4 viikot
6499   /kpl
kpl
Klaro 5 pienpuhdistamo ulko-ohjausyksiköllä 3750L
Klaro on biologiskemiallinen pienpuhdistamo, joka soveltuu ympärivuotisessa käytössä olevan asunnon kaikkien jätevesien käsittelyyn. Klaro pienpuhdistamoita on saatavana 5, 8 sekä 10 hengen talouksiin ja joko sisätiloihin tai ulos sijoitettavalla ohjausyksiköllä. Järjestelmän toiminta perustuu biologiseen aktiivilieteprosessiin ja fosforin saostukseen kemikaalin avulla. Puhdistettu jätevesi voidaan imeyttää maaperään esim. avo-ojaan tai imeytysmoduulin avulla.
Klaron toimintavarmuus perustuu nk. mammut-pumppaukseen, jossa järjestelmän toiminnot toteutetaan ilmapuhaltimella, eikä lietteen seassa ole lainkaan liikkuvia osia tai vaihdettavia suodattimia.
Käyntiääneltään hiljainen ilmakompressori ja ohjauspaneeli sijoitetaan maan päälle ulkoyksikköön tai sisälle esim. tekniseen tilaan, jolloin järjestelmän hallinta ja huolto onnistuu helposti ja vaivattomasti. Tehokkaan puhdistusprosessin, kompaktin koon ja helpon huollettavuutensa ansiosta Klaro on taloudellinen ja toimintavarma ratkaisu jätevesien käsittelyyn.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 160440
Tavaramerkki Meltex