Koristekivi Kulma Rustik 568

Tuotenumero: 6753143
Stegun kevytbetonista valmistettujen Rustik 540 -koristekivilaattojen avulla voi luoda nopeasti hienostuneen kiviseinän sisälle tai ulos. Kulmalaattojen avulla ulkokulmista saa siistit, jos koristekivilaatoilla peitetään useampia seiniä.
Näytä enemmän
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Koristekivi Kulma Rustik 568

Stegun kevytbetonista valmistettujen Rustik 540 -koristekivilaattojen avulla voi luoda nopeasti hienostuneen kiviseinän sisälle tai ulos. Koristekivilaatoista syntyy lämpimän ruskea tiiliseinä, jossa on häivähdys mustaa. Kulmalaattojen avulla ulkokulmista saa siistit, jos koristekivilaatoilla peitetään useampia seiniä.
Koristekivilaatat luovat rustiikkista ja kotoisaa tunnelmaa sisälle ja perinteisen tiilimäisen ilmeen ulos. Niiden asentaminen ja työstäminen on helppoa eikä siihen tarvita kuin esimerkiksi puu- tai rautasaha. Koristekivilaatat asennetaan laattojen tapaan. Alustan tulee olla mieluiten kova, esimerkiksi betonia, kevytbetonia, tiiliä, muurikiveä, kevytsoraa tai kipsilevyä. Koristekivilaatat liimataan alustaan valmiiksi sekoitetulla laastilla. Huokoiset alustat on käsiteltävä primerilla. Suosittelemme valmiiksi sekoitettua laastia, joka mahdollistaa koristekivilaattojen asennuksen myös puulevyjen, esimerkiksi OSB-levyjen, päälle.

Asennus

Alustan tulee olla puhdas ja kuiva. Kiinnitä seinälle suora lista toisen rivin korkeudelle alhaalta katsottuna. Tarkista vesivaa’alla, että lista on suorassa.
Aseta koristekivilaatat listaa pitkin. Levitä laasti alustalle. Tasoita laasti laastikammalla. Paina laatta paikalleen. Poista ylimääräinen laasti. Jatka seuraavalla laattarivillä. Irrota lista ja kiinnitä lopuksi alimmainen laattarivi. Anna seinän kuivua kaksi vuorokautta. Koristekivilaattoja ei tarvitse saumata, vaan pinnasta tulee heti valmis.

Huomioitavia asioita

Avaa useampi paketti ja ota laattoja vuorotellen eri paketeista, jotta värit sekoittuvat tasaisesti. Ota huomioon, että laasti vie hieman tilaa. Koristekivilaatat ovat 10–18 mm paksuja, mutta laastin kanssa lopulliseksi paksuudeksi tulee noin 23 mm.

Tiedot

Korkeus: 60 mm
Leveys: 205 mm
Paksuus: 10–18 mm
Materiaali: kevytbetoni
Saumat: asennetaan saumojen kanssa
Lukumäärä pakkauksessa: 27 kpl
Riittoisuus: 2 m
Paino: 22 kg/pakk
Näytä enemmän
Tavaramerkki Stegu
Tavarantoimittajan tuotenumero ST-N-RUS-568-1