Vinyylikorkki Tammi Vinatura Basic

9x185x1220 mm, 2,031 m2/pkt, Cortex
Tuotenumero: 139450
Paino: 18.64
Vinyylikorkki Ek Vinatura Basic on lämmin ja miellyttävä vinyylilattia, jossa on yksinkertainen 1,2 mm:n korkkikerros ja HDF-ydin.
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Lähetetään
7-8 viikon sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
27 95 /m2
kpl
Vinyylikorkki Tammi Vinatura Basic
Vinyylikorkki Ek Vinatura Basic 9 mm on ftalaatiton vinyylilattia, jossa on HDF-ydin ja integroitu 1,2 mm:n korkkikerros. Lattia on ns. napsautuslattia, jossa on Corkloc-lukkopontti.

Vinyylikorkki Ek Vinatura Basic valmistetaan Portugalissa, jossa suurin osa Euroopan kaikista korkkitammiviljelmistä sijaitsee. Korkki kerätään korkkitammen kaarnan hallitulla käsihöyläyksellä. Korkkia kerätään siitä lähtien kun korkkitammi on 25 vuotta vanha. Sen jälkeen saman korkkitammen kaarnaa voidaan kuoria pois noin joka yhdeksäs vuosi ilman, että tammi saa minkäänlaisia vaurioita. Mitä vanhempi puu, sitä hienompi ja tiheämpi korkki. Korkkitammien elinikä on noin 200 vuotta, ja nuorempien, eli alle 50-vuotiaiden, puiden korkkia käytetään lattioihin ja komposiitteihin.

Korkki on ainutlaatuinen materiaali, joka on paitsi luonnostaan ääntä vaimentava ja lämpöä eristävä, myös erittäin kestävä. Lisäksi lattia, jossa on integroitu korkkikerros, tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä käveltäessä. Korkki on ekologinen ja täysin kierrätettävä materiaali.

Takuu
Lattialla on 15 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä, ts. ei julkisissa ympäristöissä, joissa vastaava takuuaika on 5 vuotta. Ek Vinatura Basic ‑vinyylikorkin kulutusluokka on 32, mikä tarkoittaa, että se sopii suuren kulutusasteen kotiympäristöihin sekä julkisiin ympäristöihin, joissa kulutus on keskiluokkaa, kuten toimistoihin tai pieniin myymälöihin. br> br> Vinyylikorkkilattian alla voidaan käyttää lattialämmitystä, mutta tällöin tulee käyttää kestävää muovia tai rakennuskalvoa täydentävänä aluslattiana.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 80002116
Tavaramerkki Cortex