Kylpyhuone

Kylpyhuone Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Mikä olisikaan rentouttavampaa rankan päivän jälkeen kun raikas, hierova suihku? Nautintoa lisää vielä, kun olet suunnitellut sitä varten näppärän seinällisen nurkkauksen tai suihkukaapin, joka estää veden roiskumisen ympäriinsä. Seuraavaksi vielä pyyhe kuivumaan lämpöä huokuvaan telineeseen. Päivän päätteeksi avaat tyylikkään hanan, annat veden juosta uutuuttaan hohtavaan lavuaariin ja nappaat vielä hammasharjankin kätevästä peilikaapista. Kaikki sujuu, kun kylppäri on omaa käsialaasi.

Avullamme sisustat kylpyhuoneesi juuri siten, kuin haluat
Mietitkö kylpyhuoneen laittamista uusiksi? Tulit oikeaan osoitteeseen, sillä Byggmaxista löydät huippulaajan valikoiman erilaisia kalusteita ja tarvikkeita kylpyhuoneeseen. Meiltä hankit kaiken tarvitsemasi kätevästi samasta paikasta. Kylpyhuone on helppoa laittaa uusiksi tyylikkäillä ja laadukkailla tuotteilla. Oli remonttikohteenasi sitten pelkkä suihku tai koko kylpyhuone, saat paljon uusia ideoita selatessasi nettivalikoimaamme. Vaikka joskus vanhassa saattaa olla vara parempi, niin ehkä nyt olisi vihdoin aika siirtyä 2000-luvulle ja päivittää kylpyhuonekalusteet moderneihin ja käytännöllisiin? Lisää seuraksi vielä tyylikkäät laatat, suihkukokemustasi huomattavasti parantava kattosuihku sekä tyyliä täydentävä WC-istuin; näin kokonaisuus alkaa hahmottua. Rakenna laadukkaista materiaaleista ja klassisista väreistä silmääsi miellyttävä kylpyhuonekokonaisuus tilaamalla kaikki tuotteet kätevästi edulliseen hintaan osoitteesta; Byggmax.fi.

Edullinen kylpyhuoneremontti laadukkailla materiaaleilla
Kylpyhuoneremontti ja erityisesti sen kustannukset saattavat viedä monellakin aamukahvit väärään kurkkuun. Kun haet tarvitsemasi Byggmaxin valikoimasta, sinun ei onneksi tarvitse irvistellä heti aamusta. Laatumateriaalit eivät nimittäin maksa meillä koskaan liikaa. Löydät esimerkiksi laadukkaat kaakelit niin perinteisen maanläheisissä kuin räväkämmissäkin väreissä. Mosaiikkilaatta on tyylikkään yksityiskohtainen - tai ehkäpä haluat käytännöllistä isoa laattaa koko kylpyhuoneeseen? Ehkäpä haluaisit vielä lisätä lasitiiliä tilanjakajaksi? Valinta on sinun! Meiltä löydät myös kaikki tarpeelliset tarvikkeet ja saumaustuotteet samasta osoitteesta; Byggmax.fi. Mikä parasta, kylpyhuone on helppo rakentaa käytännölliseksi, kun tunnet sen jo entuudestaan. Saatat ehkä haluta vaihtaa WC-pöntön ja lavuaarin kokoa tai mallia? Kaikki on mahdollista, kun teet ja suunnittelet itse.

Hyvin remontoitu kylpyhuone kestää vuosikymmenien ajan
Kylpyhuoneremonttia ei pääse tekemään joka vuosi, eikä siihen ole syytäkään, sillä pääset nauttimaan itse suunnittelemastasi kylpyhuoneesta vuosikymmenien ajan. Vaikka kylpyhuoneremontti onkin suurempi kertainvestointi, se todellakin kannattaa. Sen yhteydessä on hyvä miettiä, onko suunnittelussa kaikki kohdallaan. Missä vesipiste on? Haluat ehkä muuttaa sen paikkaa. Entäpä viemäröinti? Olisiko nyt aika uusia myös putket? Mielessäsi saattaa olla myös kylpyhuoneen täydentäminen pienellä luksuselementillä; saunalla, joka kuuluu olennaisesti jokaisen suomalaisen elämään. Nyt olisi ehkä aika panostaa myös sen rakentamiseen tai vanhan saunan sisustuksen uusimiseen? Kylpyhuone voi toimia myös kodinhoitohuoneena. Jos kylpyhuoneessa on pesukone, erilaiset säilytysratkaisut ovat enemmän kuin tarpeen pyykin säilyttämiseen ja lajitteluun. Voit rakentaa kylpyhuoneestasi juuri niin toimivan ja käytännöllisen kokonaisuuden, kuin itse haluat.

Huipputuotteilla pettämätöntä tyyliä kylpyhuoneeseen
Byggmaxissa halpa ei koskaan tarkoita huonoa! Tämä pätee myös kylpyhuoneeseen. Remontoi, kalusta ja sisusta kylpyhuone nyt laadukkailla tuotteilla jotta voisit nauttia siitä vuosikymmenien ajan. Uutuuttaan kiiltävässä, puhtaassa ja toimivassa kylpyhuoneessa on miellyttävää pistäytyä aamuin illoin - se on ehdoton osa päivittäistä elämänlaatuasi. Panosta siis kylpyhuoneremonttiin ja tule ostoksille jo tänään!

Tuote 1-25 (537)

 1. täysmessinkihana, patentoitu fastfix pikakiinnitys, värikoodatut pitkät pex-putket, vedenkulutuksesta muistuttava ecoclick toiminto, takuu 5 vuotta. STF ja VA.
  Pesuallashana ja Bide Grana Euroleon kromi
  Hinta alkaen
  89 95 /kpl
  5-10 p
 2. täysmessinkihana, patentoitu fastfix pikakiinnitys, värikoodatut pitkät pex-putket, vedenkulutuksesta muistuttava ecoclick toiminto, takuu 5 vuotta. STF ja VA.
  Pesuallashana Grana Euroleon kromi
  Hinta alkaen
  59 95 /kpl
  5-10 p
 3. Sis. Termostaattihanan cc150, teleskooppi yläputkiston kannattimella, 20cm terässuihkulautasen, suihkuletkun & kahvan liukukannattimella. Takuu 5 vuotta.
  Suihkukokonaisuus Grana Saga kromi
  Hinta alkaen
  249   /kpl
  5-10 p
 4. Termostaattihana cc150, takuu 5 vuotta
  Termostaattisekoittaja Grana Sesia kromi
  Hinta alkaen
  99 95 /kpl
  5-10 p
 5. Yksiotesekoittaja cc150, takuu 5 vuotta
  Seinäsekoittaja Grana Euroleon kromi
  Hinta alkaen
  69 95 /kpl
  5-10 p
 6. 3/4" hanakulmakiinnitys
  Pesukoneventtiili seinä Grana
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
  5-10 p
 7. pöytätasoon liitettävä, FastFix-kiinnitys
  Pesukoneventtiili taso Grana
  Hinta alkaen
  39 95 /kpl
  5-10 p
 8. Hinta alkaen
  12 95 /kpl
  5-10 p
 9. Veden kulutus vain 9l/min
  Suihkukahva Grana Solea kromi
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
  5-10 p
 10. Hinta alkaen
  34 95 /kpl
  5-10 p
 11. Hinta alkaen
  11 95 /kpl
  5-10 p
 12. Hinta alkaen
  14 95 /kpl
  5-10 p
 13. sopii kaariputkellisiin keittiöhanoihin
  Kääntymisen rajoitinsetti Grana
  Hinta alkaen
  5 95 /kpl
  5-10 p
 14. muovi/keraaminen, sopii Granan yksiotehanoihin
  Säätöosa 4mm Grana
  Hinta alkaen
  14 95 /kpl
  5-10 p
 15. kaikille Grana-hanoille
  Tiivistesarja Grana
  Hinta alkaen
  4 95 /kpl
  5-10 p
 16. kaikille Grana-hanoille
  Poresuutin Grana
  Hinta alkaen
  5 95 /kpl
  5-10 p
 17. Hinta alkaen
  199   /kpl
  2-5 p
 18. Hinta alkaen
  189   /kpl
  2-5 p
 19. Hinta alkaen
  84 95 /kpl
  2-5 p
 20. Hinta alkaen
  179   /kpl
  2-5 p
 21. Hinta alkaen
  159   /kpl
  2-5 p
 22. Hinta alkaen
  59 95 /kpl
  2-5 p
 23. Hinta alkaen
  69 95 /kpl
  2-5 p
 24. Hinta alkaen
  9 95 /kpl
  2-10 p
 25. Wc-Paperiteline
  Wc-Paperiteline
  Hinta alkaen
  6 95 /kpl
  3-6 p

Tuote 1-25 (537)