Laminaatti Amundsen White 1-sauv 7mm

Tuotenumero: 651692
1-sauvainen Amundsen White -laminaattilattia (7 mm) on klassinen laminaattilattia, jossa on yksinkertainen vaaleasta puusta inspiraationsa saanut ilme.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Laminaatti Amundsen White 1-sauv 7mm

1-sauvainen Amundsen White -laminaattilattia (7 mm) on klassinen laminaattilattia, jossa on yksinkertainen vaaleasta puusta inspiraationsa saanut ilme. Kuuluu saksalaisen lattiavalmistaja Classensin Home-mallistoon, joka on tunnettu kodikkaista pinnoista ja sisustuksesta. Lattian AC-luokka on 3, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 3, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc-järjestelmällä lattian asennus on jopa kolme kertaa nopeampi kuin perinteisellä napsautusjärjestelmällä. Lattialaudoissa on näppärä lukitustoiminto, joka suojaa jopa kosteuden läpäisyltä.

Lattialämmitys

Lattia alle voidaan asentaa sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain pidä jalkoja lämpimänä talvella, vaan vähentää myös koko asunnon lämmityskustannuksia.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Classen
Lataa lisätiedot