Laminaatti Makro Oak Beige 10mm

10x244x1845, 1,80 m2/pkt, AC5/33, klickgolv 5G, MyFloor Residence
Tuotenumero: 651770
Paino: 16.22
Makro Oak Beige -laminaatin paksuus on 10 mm.
Ei saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
19 95 /m2
kpl
Laminaatti Makro Oak Beige 10mm
Makro Oak Beige -laminaatin paksuus on 10 mm. Lattia kestää erittäin hyvin kulutusta, valoa ja tahroja. Makro Oak Beige -laminaatti on vankka ja kestävä lattia, joka sopii kaikkiin huoneisiin. Lattia luo autenttisen tunteen huoneeseen leveiden ja erittäin pitkien lankkujen ansiosta, jotka tuovat esille puun sävyt. Lattia on valmistettu luonnollisista ja kierrätettävistä raaka-aineista. Lattia on helppo asentaa ja lisäksi se voidaan helposti irrottaa ja sijoittaa toiseen huoneeseen.

Kulutusluokka

Laminaattilattialla on AC-luokka 5, joka on korkein luokitus. Lattia on erittäin kestävä ja sopii kovan kulutuksen tiloihin, kuten suurempiin toimistoihin, kauppoihin ja luokkahuoneisiin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion Class (kulutusluokka), jota eurooppalaiset valmistajat käyttävät laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Tulos perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Napsautettava 5G-järjestelmä nopeuttaa ja helpottaa asennusta

5G on liitosjärjestelmä ponttilattialle Ruotsin Välingestä. Napsautettavan lattian asentaminen on nopeaa ja se on helppo tehdä itse ilman erikoistyökaluja. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan yhteen ja napsautetaan kiinni toisiinsa. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Lattian alle voidaan asentaa yhtä hyvin niin sähkökäyttöinen kuin vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain lämmitä kylmiä jalkoja talvisin, vaan myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavaramerkki MyFloor