Laminaatti Ovilo 8 mm

8x192x1285 mm, 2,22 m2/kpl, AC4/32, vedenkestävä, Sensa Lifestyle
Tuotenumero: 651939
Sensa Lifestyle on lattiatuotesarja, joissa on minimalistisia mutta tyylikkäitä koristeita, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväisiin arkiympäristöihin.
Näytä enemmän
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Laminaatti Ovilo 8 mm

Laminaattilattia Sensa Lifestyle on osa saksalaisen lattiavalmistajan Classenin kehittämää Sensa Lifestyle -lattiatuotesarjaa. Sensa Lifestyle on lattiatuotesarja, joissa on minimalistisia mutta tyylikkäitä koristeita, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväisiin arkiympäristöihin. Lattialankuissa on sileät pinnat mutta viistetyt reunat, jotka korostavat lankkuja ja sen tekstuureja. Kulutuskestävyyden lisäksi lattia on myös vedenkestävä, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Vedenkestävyyden takaavat liitokset, joissa on moderni Megaloc 2.0 -napsautusjärjestelmä.

Kestävyysluokka
Lattian AC-luokitus on 4, mikä tekee siitä erittäin kulutusta kestävän. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä yleisiin tiloihin, joissa käyttöaste on keskitasoa, kuten myymälöihin ja ravintoloihin.

Takuu
Lattialla on elinikäinen takuu, kun asennus on suoritettu oikein asennusohjeita noudattaen. Takuuaika koskee asentamista kaikenlaisiin ympäristöihin. Vesikiertoinen lattialämmitys (ei sähköinen) soveltuu lattian alle, koska sen alla on asianmukainen aluskerros.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Sensa