Laminaatti Priatu 8 mm

8x192x1285 mm, 2,22 m2/kpl, AC4/32, vedenkestävä, Sensa Lifestyle
Tuotenumero: 651935
Paino: 15.32
Sensa Lifestyle on lattiatuotesarja, joissa on minimalistisia mutta tyylikkäitä koristeita, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväisiin arkiympäristöihin.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
14 95 /m2
kpl
Laminaatti Priatu 8 mm
Laminaattilattia Sensa Lifestyle on osa saksalaisen lattiavalmistajan Classenin kehittämää Sensa Lifestyle -lattiatuotesarjaa. Sensa Lifestyle on lattiatuotesarja, joissa on minimalistisia mutta tyylikkäitä koristeita, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväisiin arkiympäristöihin. Lattialankuissa on sileät pinnat mutta viistetyt reunat, jotka korostavat lankkuja ja sen tekstuureja. Kulutuskestävyyden lisäksi lattia on myös vedenkestävä, kun asennus on suoritettu oikein noudattamalla asennusohjeita. Vedenkestävyyden takaavat liitokset, joissa on moderni Megaloc 2.0 -napsautusjärjestelmä.

Kestävyysluokka
Lattian AC-luokitus on 4, mikä tekee siitä erittäin kulutusta kestävän. Siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä yleisiin tiloihin, joissa käyttöaste on keskitasoa, kuten myymälöihin ja ravintoloihin.

Takuu
Lattialla on elinikäinen takuu, kun asennus on suoritettu oikein asennusohjeita noudattaen. Takuuaika koskee asentamista kaikenlaisiin ympäristöihin. Vesikiertoinen lattialämmitys (ei sähköinen) soveltuu lattian alle, koska sen alla on asianmukainen aluskerros.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 56163
Tavaramerkki Sensa