Laminaatti Studio Oak 8mm Pergo

8x190x1380 mm, 1,835m2/pkt, AC4/32, Click PerfectFold 3.0
Tuotenumero: 651803
Paino: 13.9
Studio Oak 8 mm on tyylikäs laminaattilattia, joka luo romanttisen ja maalaismaisen luonteen.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
39 95 /m2
st
Laminaatti Studio Oak 8mm Pergo

LAMINAATTI LATTIA STUDIO OAK 8MM PERGO

Studio Oak 8 mm on tyylikäs laminaattilattia, joka luo romanttisen ja maalaismaisen luonteen. Lattiaa näyttää täysin aidolta puulta, ja se on myös erittäin kosteudenkestävä. Lattia on erittäin kestävä ja kestää kovaa kulutusta, ja se on myös helppo asettaa napsauttamalla lankut paikalleen. Tämä lattia on täydellinen jokaiseen kotiin!

Ruotsalaisesta Perstorp AB:stä kehittynyt Pergo on nykyään lähes synonyymi laadukkaille ja kestäville laminaattilattioille ympäri maailmaa. Modernin laminaattilattian keksimisen lisäksi sen historiaan kuuluu erilaisia patentoituja innovaatioita, kuten TitanX- pintakerros, joka estää Pergo-lattian kulumisen käytännössä lähes kokonaan, ja PerfectFold-asennustekniikka, joka lyhentää asennusaikaa huomattavasti.

Toimittuaan lähes puoli vuosisataa laminaattilattian keksijänä, suunnittelijana ja kehittäjänä Pergo on parin vuoden ajan tullut myös puu- ja vinyylilattiamarkkinoille, joilla se on nopeasti saavuttanut arvostetun ja vakiintuneen nimen. Kaiken kaikkiaan Pergo tarjoaa lattioita, jotka kestävät arkista kulumista ja haasteita, mutta myös ajan hammasta.

Nopeat tiedot
Tavaramerkki Pergo