Laminaatti Tammi Burlington 1-sauvainen

AC4, 8mm, 2m2/pkt
Tuotenumero: 651515
Paino: 14.08
Burlington on 1-sauvainen ja 8 mm paksu helposti asennettava tammilaminaattilattia. Rustiikkisen ja mattapintaisen lattian puurakenne saa aikaan luonnollisen vaikutelman. Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
15 95 /m2
kpl
Laminaatti Tammi Burlington 1-sauvainen
Rustiikkinen mattapintainen laminaattilattia vaaleaa tammijäljitelmää. Lämpimät, elävät puun sävyt luovat kotoista tunnelmaa ja luonnollisen näköiset lankut vahvistavat vaikutelmaa aidosta puulattiasta.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 32064
Tavaramerkki Classen