Laminaatti Tammi Castle 1-sauvainen

AC4, 8mm, 2,06/pkt
Tuotenumero: 651527
Castle on 1-sauvainen, 8 mm paksu ja helposti asennettava laminaattilattia, jonka 160 mm leveät laudat ovat hieman tavallista kapeampia. Laadukkaan, rustiikkisen ja mattapintaisen lattian puurakenne saa aikaan luonnollisen vaikutelman. Lautojen reunoissa on viisteet. Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Laminaatti Tammi Castle 1-sauvainen

Kauniin harmaa laminaattilattia tammijäljitelmää. Sopii hyvin sekä klassiseen että moderniin ympäristöön. Lattian rustiikkinen ulkonäkö ja puurakenne luovat vaikutelman harjatusta puulattiasta. Lautojen reunoissa on viisteet.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Classen
Tavarantoimittajan tuotenumero 25965