Laminaatti Tammi Grigio XXL

AC4, 8mm, 2,11m2/pkt
Tuotenumero: 651569
Lattianäytteillä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta Grigio XXL on laadukas ja helposti asennettava tammilaminaattilattia, jonka laudat ovat kaksi metriä pitkiä. Lattiassa on lämmin harmaa sävy ja kulutusta kestävä kiillotettu pinta. Iso koko luo hienostuneen vaikutelman ja nopeuttaa asennusta.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Laminaatti Tammi Grigio XXL

HUOM.! Toimittaja on päivittänyt tuotteen vastaavaan. Jos olet aikaisemmin ostanut samaa laminaattia pintojen kuvio ja sävy voivat vaihdella ja napsautusjärjestelmät eivät välttämättä sovi yhteen.


Grigio XXL on laadukas ja hieno laminaattilattia, jossa on tavallista leveämmät ja yli kaksi metriä pitkät laudat. Lattia muistuttaa tammea ja sen harmaat sävyt luovat huoneeseen lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Isojen lankkumallisten lautojen reunoissa on viisteet, mikä saa aikaan ainutlaatuisen yhtenäisen ilmeen. Isokokoiset laudat nopeuttavat ja helpottavat asennusta, mikä on eduksi etenkin isoissa huoneissa. Kiillotetun pinnan päällä on miellyttävä kävellä.

Lattialautojen mitat: 2175 x 243 x 8,0 mm
Takuu: 15 vuotta

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa lattian alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Classen
Tavarantoimittajan tuotenumero 32924