Laminaatti Tammi Old Brown 1-sauvainen

AC4, 8mm, 2,00m2/pkt
Tuotenumero: 651566
Paino: 13.94
Hieno, koristeellinen ja rustiikkinen laminaattilattia. Lankkumallisen lattian lautojen kaikissa reunoissa on viisteet, mikä vahvistaa vaikutelmaa aidosta puulattiasta. Kulutusta kestävä laminaattilattia, jonka AC-käyttöluokka on 4.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
16 95 /m2
kpl
Laminaatti Tammi Old Brown 1-sauvainen
Old Brown on koristeellinen ja rustiikkinen lankkumallinen tammilaminaattilattia. Kuviot ja puun syyt tuovat mieleen vanhan upean tammisen lankkulattian. Lattialautojen pinta on kiillotettu ja miellyttävän tuntuinen ja niiden reunoissa on viisteet, mikä vahvistaa vaikutelmaa puulattiasta entisestään.

Lattialautojen mitat: 1286 x 194 x 8,0 mm
Takuu: 15 vuotta


Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta.Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 33678
Tavaramerkki Classen