Laminaatti Tammi Old Light 1-sauvainen

AC4, 8mm, 2,00m2/pkt
Tuotenumero: 651567
Paino: 13.9428916666667
Old Light on 1-sauvainen, kaunis ja vaalea tammilaminaattilattia, jonka lautojen kaikissa reunoissa on viisteet. Kestävä lattia sopii myös talon käytetyimpiin tiloihin. Lattian AC-käyttöluokka on 4.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Available Verkossa
Lähetetään
3-4 viikot
0 00 /kpl
kpl
= 2,00 m2
Laminaatti Tammi Old Light 1-sauvainen
Old Light on kaunis lankkulaminaatti, jonka pinta on sileä ja kiillotettu. Lautojen reunoissa on viisteet, mikä vahvistaa aidon puulattian tuntua entisestään. Vaalea lattia saa myös huoneen tuntumaan suuremmalta.
Lattialautojen mitat: 1286 x 194 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta.Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Heijastavuus 0.5
Tavaramerkki Classen