Laminaatti Visiogrande Clay 8mm

Tuotenumero: 651689
Visiogrande Clay -laminaattilattia (8 mm) on tyylikäs laminaattilattia, jonka muotoilu on saanut inspiraationsa laatoista.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Laminaatti Visiogrande Clay 8mm

Classenin Visiogrande Clay-lattialaminaatti on kivi-/klinkkerijäljitelmäpintainen laminaatti, jonka aidon näköinen ulkonäkö muuttaa tilan ilmeen helposti. Kulutuksen keston lisäksi laminaatti on myös vedenkestävä oikein asennettuna, kun asennusohjeita on noudatettu. Vedenkestävyyden saavat aikaan liitokset, joissa on moderni Megaloc 2.0 ‑napsautusjärjestelmä.

Kestävyysluokka

Lattian AC-luokitus on 4, mikä tekee siitä erittäin kulutuksenkestävän, ja siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä yleisiin tiloihin, joissa käyttöaste on keskitasoa, kuten myymälöihin ja ravintoloihin.

Takuu

Lattialla on 20 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein asennusohjeita noudattaen. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä. Jos lattian alusta on sopiva, lattian alle voidaan asentaa lattialämmitys.

Huom.! Toimittaja on päivittänyt tuotteen vastaavaan. Jos olet aikaisemmin ostanut samaa laminaattia (tuotenro 651689), pintojen kuvio ja sävy voivat vaihdella ja napsautusjärjestelmät eivät välttämättä sovi yhteen.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Classen
Lataa lisätiedot