Laminaatti Visiogrande Clay 8mm

8x282x605, 2,047 m2/pkt, AC4/32, click Megaloc 2.0
Tuotenumero: 651689
Paino: 15.46
Visiogrande Clay -laminaattilattia (8 mm) on tyylikäs laminaattilattia, jonka muotoilu on saanut inspiraationsa laatoista.
Ei saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
19 95 /m2
kpl
Laminaatti Visiogrande Clay 8mm
HUOM.! Toimittaja on päivittänyt tuotteen vastaavaan. Jos olet aikaisemmin ostanut samaa laminaattia pintojen kuvio ja sävy voivat vaihdella ja napsautusjärjestelmät eivät välttämättä sovi yhteen.
Visiogrande Clay -laminaattilattia (8 mm) on tyylikäs laminaattilattia, jonka muotoilu on saanut inspiraationsa laatoista. Kuuluu saksalaisen lattiavalmistaja Classensin Visiogrande-mallistoon, joka on tunnettu autenttisista pinnoista ja sisustuksesta. Lattian AC-luokka on 4, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc-järjestelmällä lattian asennus on jopa kolme kertaa nopeampi kuin perinteisellä napsautusjärjestelmällä. Lattialaudoissa on näppärä lukitustoiminto, joka suojaa jopa kosteuden läpäisyltä.

Lattialämmitys

Lattia alle voidaan asentaa sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain pidä jalkoja lämpimänä talvella, vaan vähentää myös koko asunnon lämmityskustannuksia.
Lataa lisätiedot
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Classen