Laminaatti Tammi Nordic Light Grey 8mm

8mm, 1-sauvainen, 8x244x1380 mm, AC4/32, 2,69 m2/pkt
Tuotenumero: 13769
Paino: 18.9
Lattialaminaatti Nordic Light Grey 8 mm on lämmin ja tyylikäs laminaatti, jossa on on klassinen puujäljitelmäkuvio.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
4-7 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
11 95 /m2
kpl
Laminaatti Tammi Nordic Light Grey 8mm

Lattialaminaatti Nordic Light Grey on 8 mm paksu laminaatti, jossa on ympäristöystävällinen HDF-ydin. Se sopii erinomaisesti kotikäyttöön tiloihin, joissa on kohtalainen tai kova kulutus, tai julkisiin tiloihin, joissa on kohtalainen kulutus. Lankkujen leveys on 244 mm, mikä tuo tilaan avaran ja viihtyisän vaikutelman. Lattialaminaatti Nordic Light Grey on helppo asettaa, ja laminaatti voidaan tarvittaessa myös irrottaa ja asentaa uudelleen.

Kestävyysluokka

Nordic Light Grey ‑lattialaminaatin AC-luokitus on 4, joka tekee siitä erittäin kulutuksenkestävän kodin käytetyimpiin tiloihin sekä yleisiin tiloihin, joissa käyttöaste on keskitasoa, kuten myymälöihin ja ravintoloihin. 

Nopea lattian asennus napsautusjärjestelmällä

Nordic Light Grey ‑lattialaminaatissa on niin sanottu napsautuskiinnitys. Laminaatin asentaminen tapahtuu nopeasti ja helposti liittämällä laminaattilankut toisiinsa lankkujen sivuilla olevista urista. Lattialankut napsahtavat kiinni toisiinsa. Laminaatti voidaan asentaa suoraan nykyisen lattian päälle, eikä sitä tarvitse kiinnittää liimaamalla. 

Lattialämmitys

Nordic Light Grey ‑lattialaminaatti voidaan asentaa myös lattioihin, joissa on sähköinen tai vesikiertoinen lattialämmitys. Noudata aina pakkauksessa mainittuja asennusohjeita. Lattialämmitys ei ole pelkästään miellyttävä jalkojen alla, vaan se yleensä myös alentaa lämmityskustannuksia asuintiloissa tai muissa tiloissa.

Nopeat tiedot
Tavaramerkki MyFloor