Laminaatti Tammi 1-sauv Trend 7 mm

Tuotenumero: 13652
Trendikäs ja helposti asennettava laminaattilattia on vaalean tammen värinen. Kestävän laminaattilattian käyttöluokka 3 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Laminaatti Tammi 1-sauv Trend 7 mm

Trend on vaalean tammen värinen laminaattilattia, joka sopii trendikkääseen tyyliin. Lankkumalli antaa lattialle yhtenäisen ja ylellisen ilmeen. Trend on helposti asennettava laminaattilattia, jonka pohja on ympäristöystävällistä HDF-materiaalia. Lattian rakennuskorkeus on vain 7 mm, joten se sopii erityisen hyvin remonttikohteisiin.

Käyttöluokka

Laminaattilattian AC-käyttöluokka 3 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.

Takuu: 20 vuotta kotikäytössä, 2 vuotta julkisissa tiloissa.
Näytä enemmän
Tavaramerkki MyFloor
Tavarantoimittajan tuotenumero 13652
Lataa lisätiedot