Laminaatti Tammi 2-sauv Luonnollinen 8mm

8 mm, AC4/32, 2,13m2
Tuotenumero: 13731
Paino: 14.96
2-sauvainen Natur on kaunis vaalean tammen värinen laminaattilattia. Lattia on helppo asentaa ja se on kestävä vaihtoehto kodin käytetyimpiin tiloihin.
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
9 95
Laminaatti Tammi 2-sauv Luonnollinen 8mm
2-sauvainen tammenvärinen laminaattilattia on upea, vaalea ja kestävä. Kätevän ponttijärjestelmän ansiosta 8 millimetrin paksuinen lattia on erittäin helppo asentaa ilman liimaa. Helposti puhtaana pidettävä vaalea lattia saa huoneen tuntumaan kokoaan suuremmalta.

Käyttöluokka

Laminaattilattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Takuu: 25 vuotta
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13731
Tavaramerkki MyFloor