Laminaatti Promo Oak 6 mm

Tuotenumero: 13523
Edullinen perinteinen 3-sauvainen tammilaminaattilattia. Lattian korkeus on vain 6 mm.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Laminaatti Promo Oak 6 mm

Edullinen perinteinen 3-sauvainen tammilaminaattilattia. Lattian korkeus on vain 6 mm. Ohuen rakenteen ansiosta se soveltuu erityisesti remonttikohteisiin. Jos alusta on tasainen, lattia voidaan asentaa useimmiten vanhan lattian päälle, eikä oviin tarvitse tehdä suuria säätöjä. Click-järjestelmän ansiosta lattian asennus on erittäin helppoa, ja se voidaan myös purkaa ja asentaa uudelleen toiseen kohteeseen.

Käyttöluokka

Laminaattilattian AC-käyttöluokka 3 tarkoittaa, että se sopii kohtalaisen kulutuksen tiloihin, kuten makuuhuoneeseen. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion Class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Parketin alle voidaan asentaa sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys lämmittää jalkoja talvella ja vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Näytä enemmän
Tavaramerkki MyFloor
Tavarantoimittajan tuotenumero 13523