Bergo laatat

Bergo lattiat tulivat suosioon 70-luvun kieppeillä ja siitä saakka niiden kestävyys ja monipuolisuus on ihastuttanut monia. Bergo laatat tekevät lattian asentamisesta helppoa ja nopeaa ja Byggmaxin monipuolinen tarjonta varmistaa, että löydät itsellesi sopivan ratkaisun. Bergo lattiat sopivat esimerkiksi kellareihin, autohalleihin ja teollisuustiloihin.

Bergo laatat tarjoavat monipuolisen ja kestävän ratkaisun

Bergo muovilattiat on valmistettu kestävästä materiaalista. Ne kestävät kosteutta ja vahva pinta tekee siitä erinomaisen ratkaisun esimerkiksi kellariin, autohalliin, terassille tai teollisuustilaan. Viime vuosina Bergo lattiat ovat muuttuneet tyylikäämmiksi, joten toiminnalliset Bergo laatat sopivat nykyään hienosti myös esimerkiksi olohuoneen tai keittiön lattiaksi.

 

Bergo laatat ovat ajan myötä muuttuneet moderneimmiksi ja tyylikkäämmiksi lattiaratkaisuiksi ja niiden kauniit designit tekevät niistä kodikkaan vaihtoehdon mihin tahansa huoneeseen. Bergo laatat on helppo ja nopea asentaa ja ne kestävät kulutusta vuosi toisensa jälkeen.

 

Byggmaxin monipuolisesta ja laajasta valikoimasta löydät Bergo laatat jokaiseen tarkoitukseen sopivaksi. Tilaa edulliset Bergo laatat kotiin ja aloita lattiaremontti, josta olet aina haaveillut.

Bergo on kulutusta ja kosteutta kestävä helposti asennettava muovilattia. Se soveltuu ennen kaikkea kellareihin ja terasseille sekä teollisuustiloihin ja autohalleihin. Bergon valikoima sisältää nykyään myös lattiasarjoja, joissa on painotettu värejä ja designia. Kestävistä ja toiminnallisista lattioista on niiden myötä tullut myös tyylikkäitä ja siten koteihin sopivia. Monet värit ja kuviot tarjoavat valinnan vapautta ja mahdollistavat persoonallisen tunnelman luomisen. Lattiat sopivat lähestulkoon minne tahansa aina kosteasta kellarista olohuoneeseen. Bergo-lattiat saat edullisesti Byggmaxista!
Näytä enemmän
Suodata

8 Tulokset

Järjestä
Bergo
Saatavana useita värejä
Alkaen 24 95  € /m2
Bergo
Saatavana useita värejä
Alkaen 39 95  € /m2
Bergo
Saatavana useita värejä
Alkaen 29 95  € /m2
Bergo
Saatavana useita kokoja
899  €
Bergo
Saatavana useita värejä
Alkaen 21 95  € /m2
Bergo
599  €
Bergo
Saatavana useita värejä
Alkaen 39 95  € /m2
Bergo
Saatavana useita värejä
24 95  € /m2