Kevyttasoite

1L
Tuotenumero: 18236
Nopeasti kuivuva ja erittäin kevyt täyttötasoite, joka ei vetäydy. Soveltuu ruuvin reikien, halkeamien ja vastaavien paikkaamiseen seinässä ja katossa.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Kevyttasoite

KEVYT MIDUN-TÄYTTÖTASOITE


Midun on erittäin kevyt täyttötasoite, ja se soveltuu äärimmäisen hyvin paikallisten vaurioiden ja epätasaisuuksien nopeaan korjaamiseen. Hienorakeisuus tekee siitä sopivan myös pieniin vikoihin.

Käyttökohteet


Sopii suhteellisen syvien naarmujen, halkeamien, ruuvinreikien ym. paikkaamiseen kaikilla yleisimmillä seinä- ja kattopinnoilla. Yksi levityskerros on tavallisesti riittävä, sillä täyttötasoite kuivuu vetäytymättä. Tasoitetta voidaan käyttää myös ulkona (ja maalata myöhemmin sen päälle).

Käyttöohje


Pintojen on oltava puhtaita, kuivia ja pölyttömiä. Kuivat ja huokoiset pinnat voidaan kostuttaa ennen käsittelyä. Käytä kapeaa teräslastaa tai japaninlastaa. Jos tasoite on liian kuivaa, sen joukkoon voidaan lisätä muutama pisara vettä, minkä jälkeen massa sekoitetaan notkeaksi ennen levitystä. Kuivuu nopeasti pinnalla, ja on tavallisesti päällemaalattavissa noin 0,5–2 tunnin kuluttua riippuen lämpötilasta, ilmankosteudesta ja tasoitekerroksen paksuudesta. Tasoitteen kuivuminen kokonaan voi kestää huomattavasti kauemmin.

Työskentelylämpötila: vähintään +10 °C
Kerroksen paksuus: enintään 50 mm. Käytä hiomisen aikana suojalaseja.

Riittoisuus


Riippuu täytettävien reikien ja naarmujen koosta: 1 litra = 100 cm³.

Puhdistus


Vedellä ennen tasoitteen kuivumista.

Varastointi


Yksi vuosi +10–20 °C:n lämpötilassa avaamattomassa pakkauksessa.
Näytä enemmän
Merkinnät
EU
Vaaralausekkeet
H208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Tavarantoimittajan tuotenumero 18236