Midun Puuöljy Premium Ruskea

3 L. Vesiohenteinen, terassiöljy
Tuotenumero: 198232
Öljy on tarkoitettu ehkäisemään puun halkeamista ja vanhenemista. Se sopii hyvin terasseille ja muihin painekyllästetystä puusta koottuihin rakenteisiin.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Midun Puuöljy Premium Ruskea

Puuöljy V Premium soveltuu käsitelemättömälle ja aikaisemin öljytylle puulle sisä- ja ulkotiloissa. Ihanteellinen esimerkiksi terassien, aitojen sekä puutarhakalusteiden suojaamiseen. 22% = Öljyn kuiva-ainepitoisuus (osuus, joka jää jäljelle, kun esim. liuotin on haihtunut pois).

Levittäminen

Alustan tulee olla kuiva ja puhdas, jotta öljy pääsisi imeytymään puuhun parhaalla mahdollisella tavalla. Poista mahdollinen home- ja leväkasvusto asianmukaisella pesuaineella. Levitä öljy pensselillä tai rievulla. Varmista, että öljy levittyy puuhun ohuena ja tasaisena kerroksena, vältä levittämistä kahta kerrosta päälekkäin. Ylimääräinen öljy pyyhitään muutaman minuutin kuluttua. Uusi käsittely säännöllisesti suojan ylläpitämiseksi. Käytetään vain kuiville pinnoille.

huomioitavaa

Puuöljy V Premium sisältää fungisidejä levä- ja homekasvustoa vastaan eikä siksi sovellu käytettäväksi pinnoilla jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa.

Käytetyillä rievuilla itsesyttymisvaara. Upota käytetyt rievut vetten vuorokaudeksi ennen poisheittämistä tai hävitä ne polttamalla.

huomioitavaa

Viileässä ja kuivassa, suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilyvyydet vaihtelevat tuotekohtaisesti, kysy lisää myyjältä. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä.
Näytä enemmän
Merkinnät
GHS07
Haitallinen/ärsyttävä
Vaaralausekkeet
H317
Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
Turvalausekkeet
P102
Säilytä lasten ulottumattomissa.
P302
JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE:
P313
Hakeudu lääkäriin.
P332
Jos ilmenee ihoärsytystä:
P352
Pese runsaalla vedellä ja saippualla.
P501
Vie Sisältö/pakkaus lähimpään kierrätyskeskukseen.
Tavaramerkki Midun