Vinylgolvets fördelar och användningsområden | ByggmaxVinylgolvets fördelar och användningsområden | Byggmax

Mitä vinyylilattia on?

Här kan du läsa om vinylgolv och dess fantastiska fördelar och användningsområden.

Vinyyli on yksi suosituimmista kodeissa käytettävistä lattiamateriaaleista Suomessa. Se on monikerroksinen yhdistelmä rakennetta vahvistavaa lasikuitua, koristekerrosta, SPC-, LVT- tai HDF-ydinkerrosta ja suojaavaa pintakerrosta. Pintakerroksen ansiosta lattia kestää hyvin tahroja, naarmuja ja kulumista. Ydinkerros taas tekee siitä erittäin iskunkestävän. Näkyviin jäävä koristekerros on lattian julkisivu. Monien eri kerrosten käyttäminen vinyylilattian valmistuksessa yhdessä laajan kuviovalikoiman kanssa tekevät siitä kestävän ja kaikkiin sisustustyyleihin sopivan lattiamateriaalin, jolla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit valita useista aidon näköisistä kuvioinneista esimerkiksi puu- tai kivijäljitelmäpinnan huoneisiisi. Vinyylilattian materiaalit ovat kehittyneet vuosien saatossa ja se on tätä nykyä myös huomattavan ympäristöystävällinen vaihtoehto. Lisäksi vinyylilattiat ovat useimmiten täysin vedenkestäviä.

Vinylgolvets fördelar och användningsområden| ByggmaxVinylgolvets fördelar och användningsområden| Byggmax

Vinyylilattian monet hyvät ominaisuudet

Vinyylilattia on monien hyvien ominaisuuksiensa ansiosta yksi Suomen suosituimmista lattiamateriaaleista. Se kestää lasten, lemmikkien, kodin asukkaiden ja vieraiden aiheuttamaa kolhu- ja tahrarasitusta mainiosti ja on hyvä valinta esimerkiksi eteiseen ja keittiöön. Lisäksi vinyylilattian voi asentaa myös kylpy- tai kodinhoitohuoneeseen, ja se on yhteensopiva eri lattialämmitysjärjestelmien kanssa. Vinyylilattialla on miellyttävä kävellä ja sillä on ääntä vaimentava vaikutus, mikä tekee kodistasi viihtyisän ja harmonisen paikan. Juuri ääntä vaimentava ominaisuus tekee vinyylistä hyvän valinnan myös lastenhuoneeseen, koska se estää äänten kantautumista. Vinyylikorkkilattian siivous sujuu kätevästi imurilla, pesuaineella ja vedellä.

Uuden vinyylikorkkilattian asennus on sen lukkoponttirakenteen ansiosta helppoa, palat vain napsautetaan paikoilleen. Tilaa meiltä vinyylilattianäytteitä selvittääksesi mikä vaihtoehdoista sopii parhaiten kotiisi!

Inspireras av våra guider-steg-för-steg