MOSAIIKKI CONCRETO GREY 5X5

Tuotenumero: 6335158
Mosaic Concreto Grey on lasitettu porcellanatomosaiikki, jonka neliöt ovat kooltaan 5x5 cm. Mosaiikissa on sileä mattapinta, jossa on betonirakenteen jäljitelmä harmaan sävyissä.
Näytä enemmän
pakkaus
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

MOSAIIKKI CONCRETO GREY 5X5

Mosaic Concreto Grey on lasitettu porcellanatomosaiikki, jonka neliöt ovat kooltaan 5x5 cm. Mosaiikissa on sileä mattapinta, jossa on betonirakenteen jäljitelmä harmaan sävyissä. Betoni ja sementti ovat pitkään olleet sisustusmaailman suuri trendi, ja ne sopivat täydellisesti skandinaaviseen tyyliin. Concreto Grey sopii yhtä hyvin sekä kylpyhuoneeseen että keittiöön. Yhdistele vapaasti saman sarjan isomman kaakelilaatan kanssa.

Rektifioitu laatta/mosaiikki

Rektifioituja laattoja/mosaiikkia kutsutaan myös laserleikatuiksi laatoiksi. Ne ovat mitoiltaan tarkempia kuin tavalliset kaakelilaatat. Tällaiset rektifioidut kaakelilaatat voidaan asentaa erittäin kapeilla saumauksilla.

Gres Porcellanato

Gres Porcellanato - tai lyhyesti sanottuna porcellanato - poltetaan lämpötiloissa 1000–1600 astetta, ja siksi ne imevät hyvin vähän vettä. Johtuen kovasta materiaalista, tällä tyyppisillä laatoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja kestävät kemikaaleja. Porcellanatoklinkeria kutsutaan usein myös posliiniklinkeria.

Kunnossapito

Puhdistamiseen käytetään tavallisia lattian- tai laatanpuhdistusaineita.

Ominaisuudet:
•Sileä ja matta pinta betonijäljitelmää
•Mosaiikkineliöt (5x5 cm) laatalla (30x30 cm)
•Posliini/Porcellanato
•Lasitettu
•Veden imeytyminen <0,5 %

Käyttökohteet:
•Mosaiikki sisä- ja ulkokäyttöön
•Mosaiikki seiniin ja lattiaan
Huom.! Huomioi aina hävikki määrää laskettaessa. Suosittelemme, että laattoja ja klinkkereitä tilattaessa otetaan huomioon vähintään 10 % hävikki.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Right Price Tiles
Tavarantoimittajan tuotenumero 102040406