Ostoehdot Byggmax Verkkokaupassa

1. Maksaminen
a) Byggmax Tili

Rahat veloitetaan heti tuotteiden keräämisen jälkeen

b) Visa / MasterCard

Summa veloitetaan heti tilauksen yhteydessä. Byggmax käyttää 3D-secure turvallisuusjärjestelmää. Tämä järjestelmä on VISA ja Mastercardin todentama ja se salaa kaikki tiedot 128-bitin SSL- salauksella. Tämä takaa sen, että ulkopuoliset eivät saa tietojasi käsiinsä. Tiedot jotka sinun täytyy antaa ostamisen yhteydessä on kortin numero, CVC-koodi ja kortin voimassaoloaika. Byggmax käyttää maksuvaihteena Netsiä. Byggmax ei tallenna tai käsittele korttitietoja.

c) Collector -lasku/Osamaksu:

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. 

Aavista linkeistä:

Yleiset Lasku - Ja Tililuottoehdot
Yleiset Lasku - Ja Tililuottoehdot(Yritys)
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottotiedot

Huomio! Kun maksat laskulla/osamaksulla, sinun oltava paikalla toimitushetkellä ja todistettava henkilöllisyytesi. Jos et ole ottamassa tuotteita vastaan tai et pysty todistamaan henkilöllisyyttäsi, tuotteita ei voida luovuttaa. Sinulta veloitetaan kuitenkin tuotteiden toimituskulut. Toimituksen voi ottaa vastaan myös toinen henkilö, jolloin hänen on näytettävä sekä tilaajan henkilötodistus että omansa.

Takaisinmaksu: Olette tehnyt ylimääräisen suorituksen Collectorille, koska olette maksanut laskunne, mutta kuitenkin palauttanut tuotteenne. Voidaksemme palauttaa Teille takaisin ylimääräisen suorituksenne, tarvitsemme yhteys- ja tilitietonne. Emme tallenna näitä tietoja maksunne yhteydessä.

Voitte lähettää tiedot sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai soittaa numeroon 020-743 49 17. Voitte myös tutustua nettisivuumme www.collector.se/fi/etusivu/ Yleiset Lasku - Ja Tililuottoehdot 

d) Suoraveloitus:

Suoraveloitus käsitellään yhteistyössä Netsin kanssa. Suoraveloitus on toiminto jolla rahat siirtyvät kahden pankkitilin välillä jotka on suunniteltu ostosten tekemiseen internetin välityksellä. Asiakas voi turvallisella tavalla ohjata maksun omalta tililtään myyjän tilille. Jotta asiakas voi käyttää tätä maksutapaa, täytyy hänellä on Internetpankki tunnukset tietyllä pankilla sekä olla käytössä internet pankkitunnukset.

2. Hinnat

Veloitettavat hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mahdolliset hinnanmuutokset eivät vaikuta tilaukseen. Ostohetken hinnat ovat voimassa.

3. Rahti ja keräily

Rahti- ja keräilykustannukset näkyvät jo tilauksen valmisteluvaiheessa. Jos kuluttaja käyttää katumusoikeuttaan ja palauttaa ostoksensa, BYGGmax palauttaa kuluttajan maksaman hinnan mahdollisimman pian, viimeistään 30 päivän kuluessa. BYGGmaxin takaisinmaksuvelvollisuus ei rajoitu vain ostohintaan, vaan ulottuu myös esimerkiksi kuluttajan mahdollisesti Byggmaxille suorittamiin rahtikustannuksiin. Siten Byggmax on velvollinen palauttamaan myös maksut keräilystä ja rahdista asiakkaalle, jos hän palauttaa ostoksen, joka on valittu Byggmaxin verkkosivulta. Kuluttaja kuitenkin vastaa tuotteen/tuotteiden palautuskustannuksista.

4. Toimitus

Tilatessasi tilausvalikoimain tuotteita, vaihtelevat toimitusajat tuotteesta riippuen. Arvioidun toimitusajan saat tuotteen sivulta. Arvioidun toimitusajan saat sähköpostitse.

Huomaa, että ilmoitettu toimitusaika voi poiketa asuinpaikkasi mukaan tai jos toimittajan varasto on tilapäisesti loppunut.

Emme suosittele tilamaan asennuspalvelua tai muuta vastaava ennen kuin olet vastaanottanut tilauksen ja tarkistanut tuotten kunnon.

a) Ilmoitus

Tavarantoimittaja soittaa aina vähintään 30 minuuttia ennen kuin toimittaa tuotteen. Jotta tavarat voidaan toimittaa sinulle, täytyy sinun olla puhelimitse tavoitettavissa. Tämä koskee kaikkia toimitus- ja maksutapoja. Verkkokaupptatuotteissa kuljetusliike sopii toimituksesta etukäteen kun tilaus on saapunut lähimpään terminaaliin.

b) Kuljetuksissa edellytetään, että toimitusosoitteeseen on ajokelpoinen tie.

Vastaanottajan on tarkastettava toimitetut tuotteet ja kuitattava toimitus. Kuljetusyritys ei luovuta tuotteita ilman asiakkaan tai muun vastuullisen vastaanottajan kuittausta. Voit ilmoittaa useita vastaanottajia. Tarvitsemme heidän kaikkien puhelinnumerot. Ellet ole tavattavissa, kun tilauksesi on toimitetaan perille, perimme käynnistä aiheutuneet kustannukset. Jos kuormalava toimitetaan nostolavallisella lähettiautolla, purkupaikan on oltava lumeton, jos kuormaa siirrellään käsikäyttöisellä haarukkavaunulla. Jos tuollaista aluetta ei ole, kuormaa ei voi purkaa ja asiakkaan tulee itse huolehtia kotiinkuljetuksesta tai tilata Byggmaxilta toinen kuljetus.

Tavarantoimittaja ei kanna tavaroita ylös kerrostaloasuntoihin yms. Vaan toimittaa tavarat pihalle. Asiakas vastaa itse siitä, että tuotteet kannetaan sisätiloihin. Huomiotihan, että tuotteet jotka ovat herkkiä kylmälle on erittäin tärkeää, että vastaanottaja laittaa tuotteet lämmitettyyn tilaan, jotta takuu pysyy voimassa.

c) Byggmax ei järjestä kuljetuksia saariin, joihin ei ole autolauttayhteyttä.

Tuolloin Byggmax toimittaa tilauksen lähimpään laituriin/satamaan. Asiakas vastaa itse kuljetuksesta matkan loppuosalle

d) Ei noudettu tilaus

Jos et ota vastaan toimitusta Byggmaxilta tai et hae tuotettasi tavarantoimittajan terminaalista 14 päivän sisällä, tuote palautetaan. Asiakkaana sinulla on velvollisuus maksaa palautuksen rahti.

e) Toimituksen myöhästyminen

Asiakkaalle ilmoitetaan aina, jos toimitus myöhästyy. Asiakkaalla on oikeus perua tilaus, jos sen toimitus myöhästyy merkittävästi. Tämä ei koske sinua varten valmistettuja tuotteita, kuten jotkut ovet ja ikkunat (PVC), sillä silloin ei myöskään katumusoikeus ole voimassa.

Byggmaxilla on oikeus pidättyä kaikista toimitusten myöhästymiseen liittyvistä korvauksista asiakkaalle. 

5. Kuljetusvauriot

Byggmax vastaa kuljetuksen aikana mahdollisesti tapahtuneista vahingoista. Jos lähetyksen vastaanottotilanteessa havaitset kuljetusvaurioita, niistä on välittömästi vastaanottovaiheessa ilmoitettava kuorman kuljettajalle. Lisäksi, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme. Sama koskee mahdollisia piilovaurioita, jotka havaitaan 7 päivän kuluessa vastaanotosta. Jos asiakas palauttaa tuotteen, hän vastaa palautuskuljetuksessa mahdollisesti syntyvistä vahingoista. Mahdollisesti vaurioituneita tuotteita ja niiden pakkauksia ei saa käyttää, siirtää tai heittää pois. Hyväksytyssä reklamaatiossa siirtyy tavaran omistusoikeus tavarantoimittajalle.

6. Sopimus

Myynti tapahtuu ainoastaan 18-vuotta täyttäneelle henkilölle. Kun teet tilauksen, sinun ja BYGGmaxin välille syntyy ostosopimus. Vahvistus lähetetään sähköpostilla siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitit tilauksen yhteydessä. Jos toimitusajoissa tai muissa seikoissa esiintyy virheellisyyksiä, Byggmax pidättää itsellään oikeuden tehdä niihin muutoksia jälkikäteen. Tuollaisissa tapauksissa otetaan aina yhteyttä asiakkaaseen ja ilmoitetaan muutoksista. Asiakkaalla on tuolloin täysi oikeus joko muuttaa tilausta tai perua se.

Byggmax ei vastaa kuva- ja kirjoitusvirheistä, virheellisistä hinnoista tai varastotilanteeseen liittyvistä virheellisistä tiedoista.

Byggmax varaa oikeuden korjata tällaiset virheet ja muuttaa kyseisiä tietoja milloin tahansa.
Ostokset, joihin varauma on sovellettavissa, voidaan vaatia mitätöitäviksi.

7. Takuut

Byggmaxin e-kauppaa koskevat samat takuut kuin myymälästä tehtyjä ostoja.

8. Katumusoikeus

Byggmax soveltaa posti- ja kotimyyntikauppaa sekä kuluttajansuojaa koskevia lakeja. Posti- ja kotimyyntiä koskevan lain mukaan asiakkaalla on oikeus katua kauppaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanotosta tarvitsematta ilmoittaa perusteluja. Katumusoikeuden perusteella perutuissa kaupoissa asiakas vastaa palautusrahdista.

Katumusoikeus ei koske tuotteita jotka ovat sinua varten valmistettu. Kuten esimerkiksi tietyt ovet ja ikkunat. Tuotteiden sivuilla on maininta jos kyseinen tuote on erikoisvalmisteinen tuote. Peruutusoikeus ei koske myöskään puutavaraostoksia, sävytettyjä maaleja tai laastituotteita.

Jos haluat perua tilauksen, sen voi tehdä jos tuote ei ole lähtenyt varastoltamme/tavarantoimittajalta. Ole tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Katumusoikeutta ja avointa kauppaa koskee seuraava: Ilmoita asiasta Byggmaxin asiakaspalveluun 14 vuorokauden kuluessa ja palauta tilaus 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut sen tai pääosan siitä. Tuotteessa ei saa olla muutoksia, sen on oltava käyttämätön ja vahingoittumaton. Palauta tuote alkuperäisessä kunnossa. Tuotteen tulee olla täydellinen. Palautuksessa ei saa olla rikottuja pakkauksia. Osittaisia palautuksia ei hyväksytä.

Huomioithan, että verkkokauppa tuotteita ei voi palauttaa myymälöihin, vaan ole yhteydessä Byggmaxin asiakaspalveluun osoitteessa [email protected] tai puhelimitse 0753-25 29 46 (pvm/mpm) 

9. Reklamaatio

Jos asiakas osoittaa, että toimitettujen tuotteiden laatu on joltakin osin virheellinen, Byggmax sitoutuu ensisijaisesti vaihtamaan virheelliset tuotteet tai toissijaisesti hyvittämään asiakasta kauppasummalla. Asiakkaan tulee palauttaa virheellinen tuote myyjälle. Korvaukselle ei huomioida muita perusteita kuin tuotteessa oleva vika.

Reklamoidun tuotteen ja sen pakkauksia ei saa käyttää, siirtää tai heittää pois. Hyväksytyssä reklamaatiossa on Byggmaxilla tavaran omistusoikeus.

Pyydämme teitä olemaan yhteydessä meidän asiakaspalveluun numerossa 0753-25 29 46 (pvm/mpm) tai sähköpostitse [email protected] , jos haluatte tehdä reklamaation.

Poikkeus reklamaatio-oikeudessa: Reklamaatio oikeus ei päde oviin jotka on maalattu mustaksi. Sillä  se on tunnettu ongelma, että mustaksi maalatut ovet kuumenevat niin paljon, että ne saattavat menettää muotonsa.

10. Hintatakuu

BYGGmaxin hintatakuu koskee sekä myymäläostoja, että verkkokauppaostoksia.

11. Korvaava tuote

Jos jokin toimitettu tuote on virheellinen, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian.

12. Luottamuksellisuus ja tietosuoja

Rekisteröitymisen ja tilauksen yhteydessä asiakas ilmoittaa henkilötietojaan, kuten nimen, osoitteen, sähköpostin ja puhelinnumeron. Tämä merkitsee, että asiakas hyväksyy sen, että tallennamme ja käytämme hänen tietojaan voidaksemme huolehtia velvoitteistamme häntä kohtaan.

Google Analytics

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa sivustomme kävijöiden tilastointiin. Kävijöiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Käytämme myös Googlen demografisia tietoja mainostemme suuntaamiseksi oikealle kohderyhmälle.

13. Kaupan ehdot myymälässä

Mitä kaupan ehtoja sovelletaan myymälässä?
Kun asioit Byggmax-myymälässä, saat:

 • 365 päivän avoin kauppa (ei koske puutavaraa)

 • Avoin kauppa avatuille pakkauksille. 
  Pakkaus on säilytettävä ja oltava ehjä. Tuotteen ja pakkauksen on oltava myytävässä kunnossa.

 • Avoin kauppa myös silloin, kun olet kokeillut tuotetta. 
  Pakkaus on säilytettävä ja oltava ehjä. Tuotteen ja pakkauksen on oltava myytävässä kunnossa.


Maksaminen

a) Byggmax Tili

Rahat veloitetaan heti tuotteiden keräämisen jälkeen

b) Visa / MasterCard

Summa veloitetaan heti tilauksen yhteydessä. Byggmax käyttää 3D-secure turvallisuusjärjestelmää. Tämä järjestelmä on VISA ja Mastercardin todentama ja se salaa kaikki tiedot 128-bitin SSL- salauksella. Tämä takaa sen, että ulkopuoliset eivät saa tietojasi käsiinsä. Tiedot jotka sinun täytyy antaa ostamisen yhteydessä on kortin numero, CVC-koodi ja kortin voimassaoloaika. Byggmax käyttää maksuvaihteena Netsiä. Byggmax ei tallenna tai käsittele korttitietoja.

c) Walley -lasku/Osamaksu:

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walley:n kanssa. Katso osoitteesta (oma.walley.fi) miten allekirjoitus tehdään. 

Aavista linkeistä:

Yleiset Lasku - Ja Tililuottoehdot
Yleiset Lasku - Ja Tililuottoehdot(Yritys)
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottotiedot

Huomio! Kun maksat laskulla/osamaksulla, sinun oltava paikalla toimitushetkellä ja todistettava henkilöllisyytesi. Jos et ole ottamassa tuotteita vastaan tai et pysty todistamaan henkilöllisyyttäsi, tuotteita ei voida luovuttaa. Sinulta veloitetaan kuitenkin tuotteiden toimituskulut. Toimituksen voi ottaa vastaan myös toinen henkilö, jolloin hänen on näytettävä sekä tilaajan henkilötodistus että omansa.

Takaisinmaksu: Olette tehnyt ylimääräisen suorituksen Walley:lle, koska olette maksanut laskunne, mutta kuitenkin palauttanut tuotteenne. Voidaksemme palauttaa Teille takaisin ylimääräisen suorituksenne, tarvitsemme yhteys- ja tilitietonne. Emme tallenna näitä tietoja maksunne yhteydessä.

Voitte lähettää tiedot sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai soittaa numeroon 020-743 49 17. Voitte myös tutustua nettisivuumme www.walley.fi.

d) Suoraveloitus:

Suoraveloitus käsitellään yhteistyössä Netsin kanssa. Suoraveloitus on toiminto jolla rahat siirtyvät kahden pankkitilin välillä jotka on suunniteltu ostosten tekemiseen internetin välityksellä. Asiakas voi turvallisella tavalla ohjata maksun omalta tililtään myyjän tilille. Jotta asiakas voi käyttää tätä maksutapaa, täytyy hänellä on Internetpankki tunnukset tietyllä pankilla sekä olla käytössä internet pankkitunnukset.


Hinnat

Veloitettavat hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mahdolliset hinnanmuutokset eivät vaikuta tilaukseen. Ostohetken hinnat ovat voimassa.


Rahti ja keräily

Rahti- ja keräilykustannukset näkyvät jo tilauksen valmisteluvaiheessa. Jos kuluttaja käyttää katumusoikeuttaan ja palauttaa ostoksensa, BYGGmax palauttaa kuluttajan maksaman hinnan mahdollisimman pian, viimeistään 30 päivän kuluessa. BYGGmaxin takaisinmaksuvelvollisuus ei rajoitu vain ostohintaan, vaan ulottuu myös esimerkiksi kuluttajan mahdollisesti Byggmaxille suorittamiin rahtikustannuksiin. Siten Byggmax on velvollinen palauttamaan myös maksut keräilystä ja rahdista asiakkaalle, jos hän palauttaa ostoksen, joka on valittu Byggmaxin verkkosivulta. Kuluttaja kuitenkin vastaa tuotteen/tuotteiden palautuskustannuksista.


Toimitus

Tilatessasi tilausvalikoimain tuotteita, vaihtelevat toimitusajat tuotteesta riippuen. Arvioidun toimitusajan saat tuotteen sivulta. Arvioidun toimitusajan saat sähköpostitse.

Huomaa, että ilmoitettu toimitusaika voi poiketa asuinpaikkasi mukaan tai jos toimittajan varasto on tilapäisesti loppunut.

Emme suosittele tilamaan asennuspalvelua tai muuta vastaava ennen kuin olet vastaanottanut tilauksen ja tarkistanut tuotten kunnon.

a) Ilmoitus

Tavarantoimittaja soittaa aina vähintään 30 minuuttia ennen kuin toimittaa tuotteen. Jotta tavarat voidaan toimittaa sinulle, täytyy sinun olla puhelimitse tavoitettavissa. Tämä koskee kaikkia toimitus- ja maksutapoja. Verkkokaupptatuotteissa kuljetusliike sopii toimituksesta etukäteen kun tilaus on saapunut lähimpään terminaaliin.

b) Kuljetuksissa edellytetään, että toimitusosoitteeseen on ajokelpoinen tie.

Vastaanottajan on tarkastettava toimitetut tuotteet ja kuitattava toimitus. Kuljetusyritys ei luovuta tuotteita ilman asiakkaan tai muun vastuullisen vastaanottajan kuittausta. Voit ilmoittaa useita vastaanottajia. Tarvitsemme heidän kaikkien puhelinnumerot. Ellet ole tavattavissa, kun tilauksesi on toimitetaan perille, perimme käynnistä aiheutuneet kustannukset. Jos kuormalava toimitetaan nostolavallisella lähettiautolla, purkupaikan on oltava lumeton, jos kuormaa siirrellään käsikäyttöisellä haarukkavaunulla. Jos tuollaista aluetta ei ole, kuormaa ei voi purkaa ja asiakkaan tulee itse huolehtia kotiinkuljetuksesta tai tilata Byggmaxilta toinen kuljetus.

Tavarantoimittaja ei kanna tavaroita ylös kerrostaloasuntoihin yms. Vaan toimittaa tavarat pihalle. Asiakas vastaa itse siitä, että tuotteet kannetaan sisätiloihin. Huomiotihan, että tuotteet jotka ovat herkkiä kylmälle on erittäin tärkeää, että vastaanottaja laittaa tuotteet lämmitettyyn tilaan, jotta takuu pysyy voimassa.

c) Byggmax ei järjestä kuljetuksia saariin, joihin ei ole autolauttayhteyttä.

Tuolloin Byggmax toimittaa tilauksen lähimpään laituriin/satamaan. Asiakas vastaa itse kuljetuksesta matkan loppuosalle

d) Ei noudettu tilaus

Jos et ota vastaan toimitusta Byggmaxilta tai et hae tuotettasi tavarantoimittajan terminaalista 14 päivän sisällä, tuote palautetaan. Asiakkaana sinulla on velvollisuus maksaa palautuksen rahti.

e) Toimituksen myöhästyminen

Asiakkaalle ilmoitetaan aina, jos toimitus myöhästyy. Asiakkaalla on oikeus perua tilaus, jos sen toimitus myöhästyy merkittävästi. Tämä ei koske sinua varten valmistettuja tuotteita, kuten jotkut ovet ja ikkunat (PVC), sillä silloin ei myöskään katumusoikeus ole voimassa.

Byggmaxilla on oikeus pidättyä kaikista toimitusten myöhästymiseen liittyvistä korvauksista asiakkaalle. 


Kuljetusvauriot

Byggmax vastaa kuljetuksen aikana mahdollisesti tapahtuneista vahingoista. Jos lähetyksen vastaanottotilanteessa havaitset kuljetusvaurioita, niistä on välittömästi vastaanottovaiheessa ilmoitettava kuorman kuljettajalle. Lisäksi, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme. Sama koskee mahdollisia piilovaurioita, jotka havaitaan 7 päivän kuluessa vastaanotosta. Jos asiakas palauttaa tuotteen, hän vastaa palautuskuljetuksessa mahdollisesti syntyvistä vahingoista. Mahdollisesti vaurioituneita tuotteita ja niiden pakkauksia ei saa käyttää, siirtää tai heittää pois. Hyväksytyssä reklamaatiossa siirtyy tavaran omistusoikeus tavarantoimittajalle.


Sopimus

Myynti tapahtuu ainoastaan 18-vuotta täyttäneelle henkilölle. Kun teet tilauksen, sinun ja BYGGmaxin välille syntyy ostosopimus. Vahvistus lähetetään sähköpostilla siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitit tilauksen yhteydessä. Jos toimitusajoissa tai muissa seikoissa esiintyy virheellisyyksiä, Byggmax pidättää itsellään oikeuden tehdä niihin muutoksia jälkikäteen. Tuollaisissa tapauksissa otetaan aina yhteyttä asiakkaaseen ja ilmoitetaan muutoksista. Asiakkaalla on tuolloin täysi oikeus joko muuttaa tilausta tai perua se.

Byggmax ei vastaa kuva- ja kirjoitusvirheistä, virheellisistä hinnoista tai varastotilanteeseen liittyvistä virheellisistä tiedoista.

Byggmax varaa oikeuden korjata tällaiset virheet ja muuttaa kyseisiä tietoja milloin tahansa.
Ostokset, joihin varauma on sovellettavissa, voidaan vaatia mitätöitäviksi.


Takuut

Byggmaxin e-kauppaa koskevat samat takuut kuin myymälästä tehtyjä ostoja.


Katumusoikeus

Byggmax soveltaa posti- ja kotimyyntikauppaa sekä kuluttajansuojaa koskevia lakeja. Posti- ja kotimyyntiä koskevan lain mukaan asiakkaalla on oikeus katua kauppaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanotosta tarvitsematta ilmoittaa perusteluja. Katumusoikeuden perusteella perutuissa kaupoissa asiakas vastaa palautusrahdista.

Katumusoikeus ei koske tuotteita jotka ovat sinua varten valmistettu. Kuten esimerkiksi tietyt ovet ja ikkunat. Tuotteiden sivuilla on maininta jos kyseinen tuote on erikoisvalmisteinen tuote. Peruutusoikeus ei koske myöskään puutavaraostoksia, sävytettyjä maaleja tai laastituotteita.

Jos haluat perua tilauksen, sen voi tehdä jos tuote ei ole lähtenyt varastoltamme/tavarantoimittajalta. Ole tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Katumusoikeutta ja avointa kauppaa koskee seuraava: Ilmoita asiasta Byggmaxin asiakaspalveluun 14 vuorokauden kuluessa ja palauta tilaus 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut sen tai pääosan siitä. Tuotteessa ei saa olla muutoksia, sen on oltava käyttämätön ja vahingoittumaton. Palauta tuote alkuperäisessä kunnossa. Tuotteen tulee olla täydellinen. Palautuksessa ei saa olla rikottuja pakkauksia. Osittaisia palautuksia ei hyväksytä.

Huomioithan, että verkkokauppa tuotteita ei voi palauttaa myymälöihin, vaan ole yhteydessä Byggmaxin asiakaspalveluun osoitteessa [email protected] tai puhelimitse 0753-25 29 46 (pvm/mpm) 


Reklamaatio

Jos asiakas osoittaa, että toimitettujen tuotteiden laatu on joltakin osin virheellinen, Byggmax sitoutuu ensisijaisesti vaihtamaan virheelliset tuotteet tai toissijaisesti hyvittämään asiakasta kauppasummalla. Asiakkaan tulee palauttaa virheellinen tuote myyjälle. Korvaukselle ei huomioida muita perusteita kuin tuotteessa oleva vika.

Reklamoidun tuotteen ja sen pakkauksia ei saa käyttää, siirtää tai heittää pois. Hyväksytyssä reklamaatiossa on Byggmaxilla tavaran omistusoikeus.

Pyydämme teitä olemaan yhteydessä meidän asiakaspalveluun numerossa 0753-25 29 46 (pvm/mpm) tai sähköpostitse [email protected] , jos haluatte tehdä reklamaation.

Poikkeus reklamaatio-oikeudessa: Reklamaatio oikeus ei päde oviin jotka on maalattu mustaksi. Sillä  se on tunnettu ongelma, että mustaksi maalatut ovet kuumenevat niin paljon, että ne saattavat menettää muotonsa.


Hintatakuu

BYGGmaxin hintatakuu koskee sekä myymäläostoja, että verkkokauppaostoksia.


Korvaava tuote

Jos jokin toimitettu tuote on virheellinen, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian.


Luottamuksellisuus ja tietosuoja

Rekisteröitymisen ja tilauksen yhteydessä asiakas ilmoittaa henkilötietojaan, kuten nimen, osoitteen, sähköpostin ja puhelinnumeron. Tämä merkitsee, että asiakas hyväksyy sen, että tallennamme ja käytämme hänen tietojaan voidaksemme huolehtia velvoitteistamme häntä kohtaan.

Google Analytics

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa sivustomme kävijöiden tilastointiin. Kävijöiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Käytämme myös Googlen demografisia tietoja mainostemme suuntaamiseksi oikealle kohderyhmälle.


Kaupan ehdot myymälässä

Mitä kaupan ehtoja sovelletaan myymälässä?
Kun asioit Byggmax-myymälässä, saat:

 • 365 päivän avoin kauppa (ei koske puutavaraa)

 • Avoin kauppa avatuille pakkauksille. 
  Pakkaus on säilytettävä ja oltava ehjä. Tuotteen ja pakkauksen on oltava myytävässä kunnossa.

 • Avoin kauppa myös silloin, kun olet kokeillut tuotetta. 
  Pakkaus on säilytettävä ja oltava ehjä. Tuotteen ja pakkauksen on oltava myytävässä kunnossa.