Ovet

Ovet Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Ovi on portti kotiin: se voi kutsua sisään tai sulkea ulos. Löydät Byggmaxista valikoiman laadukkaita puisia ja metallisia ovia kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Voit hankkia myös tarvikkeet karmeihin, uusia vanhojen ovien kahvat, lukot ja saranat ja päivittää kotisi yleisilmeen juuri mieleiseksesi. Laaja valikoima kattaa niin sisä- ja ulko-ovet kuin erilaiset autotalliin tarkoitetut tuotteet.

Osta uusi ovi tai päivitä vanha!
Suomalainen on tottunut vaihtelevaan säähän. Talomme on rakennettu kestämään tuulet, tuiskut ja sateet sekä helteet ja leudot ilmat. Erityisesti ulkotiloihin johtavien ovien tuleekin olla tiiviitä ja kestäviä, jotta sää ei pääse sisälle. Byggmaxista löydät ulko-ovet niin kotisi pääoveksi, varastoon kuin autotalliisikin. Valikoima kattaa myös komeat, lasi-ikkunaiset terassin ovet, jotka luovat leppeän tunnelman kesäiltoihin ja näyttävät vuodenaikojen vaihtelun kauniiden elementtiensä läpi. Autotallien nosto-ovet ovat kätevimmillään automaattisina. Voitkin valita ovipaketin jossa on mukana oven avaaja, kiskot ja moottori, tai perinteisen käsin nostettavan mallin. Byggmax tarjoaa järkevään hintaan kaikenlaiset ovet sekä kahvat, saranat ja lukot ovien päivitykseen - meillä asioit aina helposti vain muutamalla klikkauksella.

Päivitä kotisi ilme hankkimalla uusi, jämerä ovi!
Ulko-oven asennus on yksinkertaista. Tärkeintä on varmistaa saranoiden sopivuus, oven oikea koko ja tiiviys, valita hyvä materiaali ja alkaa toimeen. Oven kanssa kannattaa olla tarkkana myös kätisyyden kanssa, jotta ovi aukeaa juuri sopivaan suuntaan, eikä jää esimerkiksi toisen oven kanssa limittäin tai vaikeuta muuten kulkemista. Ovenkarmien asennus kannattaa aloittaa mittaamalla entiset karmit tai oven haluttu koko, ja tilata sitten Byggmaxin kautta juuri sopiva paketti: karmit, kynnys ja karmeihin yhteensopiva ovi. Usein vanhat ovet ovat itsessään vielä hyviä, mutta kahvat ovat kuluneet, ovikello ei enää toimi tai saranat jurnuttavat öljyttyinäkin. Näiden elementtien päivittäminen tyylikkäillä ja moderneilla vaihtoehdoilla on myös vain muutaman klikkauksen päässä!

Hyvä ovi säästää sähköä, rahaa ja hermoja!
Hyvät ovet kestävät sään, läimäyttelyn, kolhut sekä kolaukset ja ovat samalla elämää helpottavia. Onko sinulla vaikkapa autotallin pariovi, joka pitää käydä itse avaamassa ja sulkemassa kovalla pakkasellakin? Automaattinen nosto-ovi helpottaa elämääsi, kun voit ajaa suoraan sisään paleltumatta välillä. Valitse varaston ovi sen mukaan, tuleeko se sisä- vai ulkokäyttöön ja kuinka tiiviinä haluat varastotilan pitää. Hyvässä varaston ulko-ovessa on mukana vaikkapa styroksinen eristys, jotta varastosi pysyy tasalämpöisenä. Ovia uusittaessa kannattaa luonnollisesti tarkistaa myös ikkunat ja lattiat sekä kokonaisuuden yhteensopivuus. Byggmaxin kautta saat tilattua kaikki nämä tuotteet yhteensopivilla kuoseilla ja laadukkailla materiaaleilla ilman, että maksaisit itseäsi kipeäksi.

Byggmaxista tilaat laadukkaat ovet ja oheistuotteet minuuteissa!
Halpa voi olla myös laadukasta ja kestävää. Byggmax tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman ovia, jotka pitävät lämmön sisällä sekä ulkopuoliset kulkijat ulkona - ja myös näyttävät upeilta. Valitse nyt mieleisesi ovet kotiisi ja saat laatua järkevään hintaan. Meille sinun unelmiesi koti on tärkeä, joten nyt on hyvä aika remontoida!

Tuote 1-25 (672)

 1. Kromi B210K POISTOTUOTE
  Wc-vääntönuppi
  Hinta alkaen
  4 99
 2. 60mm, messinki POISTOTUOTE
  Ovihelan ruuvi Messinki
  Hinta alkaen
  0 00
 3. Huullettu tammi, 70cm, sopii mäntykarmiin
  Kynnys
  Hinta alkaen
  10 95
 4. Karmille
  T-avain
  Hinta alkaen
  6 95
 5. Karmiruuvi
  Hinta alkaen
  0 89
 6. Ovenpysäytin Habo Valkoinen
  Hinta alkaen
  1 99
 7. Messinki PVD B210P POISTOTUOTE
  Wc-vääntönuppi
  Hinta alkaen
  5 49
 8. Kullanvärinen, sis. avaimen ja ruuvit
  Lukkorunko 62014 Habo Kulta
  Hinta alkaen
  16 99
 9. Sisäovan vastarauta, kullanvärinen
  Vastarauta 6510 Habo Kulta
  Hinta alkaen
  1 99
 10. Valkoinen, 13/19mm
  karmitulppa Valkoinen
  Hinta alkaen
  1 99
 11. Puu, 13/19mm, POISTOTUOTE
  karmitulppa Beige
  Hinta alkaen
  1 99
 12. Ovenkahva, sylinteri, 3 avainta, lukkosylinteri, 2 avainpesän helaa (13 mm ja 16 mm), ruuvit
  Ulko-ovisarja
  Hinta alkaen
  73 99
 13. Kromi, B249KMPOISTOTUOTE
  Ovenpainike Kromi
  Hinta alkaen
  3 24
 14. Karmiruuvi
  Hinta alkaen
  0 99
 15. Villa, 70x210
  Sisäovi Valkoinen
  Hinta alkaen
  0 00
 16. Tasainen tammi, 70cm, sopii mäntykarmiin
  PAREMPI
  Kynnys
  Hinta alkaen
  9 95
 17. Matta kromi, B210KM-Poistotuote
  Wc-vääntönuppi Kromi
  Hinta alkaen
  2 49
 18. Ovenpainike 3-pakkaus Kromi
  Hinta alkaen
  5 00
 19. Matta kromi B881KM POISTOTUOTE
  Wc-vääntönuppi
  Hinta alkaen
  1 00
 20. Sylinterilukko 601, 7 tappia
  Sylinterilukko 601
  Hinta alkaen
  5 00
 21. Käsittelemätön, huultamaton ovi, 200cm
  Sivukarmit Mänty
  Hinta alkaen
  28 95
 22. Kit med spröjs, sparkplåt och beslag, POISTOTUOTE
  Ovipieli ja -Kynnyspaketti
  Hinta alkaen
  2 00
 23. 1230mm, Musta
  Kynnyspelti Musta
  Hinta alkaen
  5 56

Tuote 1-25 (672)