Ovet

Ovet Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Ovi on portti kotiin: se voi kutsua sisään tai sulkea ulos. Löydät Byggmaxista valikoiman laadukkaita puisia ja metallisia ovia kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Voit hankkia myös tarvikkeet karmeihin, uusia vanhojen ovien kahvat, lukot ja saranat ja päivittää kotisi yleisilmeen juuri mieleiseksesi. Laaja valikoima kattaa niin sisä- ja ulko-ovet kuin erilaiset autotalliin tarkoitetut tuotteet.

Osta uusi ovi tai päivitä vanha!
Suomalainen on tottunut vaihtelevaan säähän. Talomme on rakennettu kestämään tuulet, tuiskut ja sateet sekä helteet ja leudot ilmat. Erityisesti ulkotiloihin johtavien ovien tuleekin olla tiiviitä ja kestäviä, jotta sää ei pääse sisälle. Byggmaxista löydät ulko-ovet niin kotisi pääoveksi, varastoon kuin autotalliisikin. Valikoima kattaa myös komeat, lasi-ikkunaiset terassin ovet, jotka luovat leppeän tunnelman kesäiltoihin ja näyttävät vuodenaikojen vaihtelun kauniiden elementtiensä läpi. Autotallien nosto-ovet ovat kätevimmillään automaattisina. Voitkin valita ovipaketin jossa on mukana oven avaaja, kiskot ja moottori, tai perinteisen käsin nostettavan mallin. Byggmax tarjoaa järkevään hintaan kaikenlaiset ovet sekä kahvat, saranat ja lukot ovien päivitykseen - meillä asioit aina helposti vain muutamalla klikkauksella.

Päivitä kotisi ilme hankkimalla uusi, jämerä ovi!
Ulko-oven asennus on yksinkertaista. Tärkeintä on varmistaa saranoiden sopivuus, oven oikea koko ja tiiviys, valita hyvä materiaali ja alkaa toimeen. Oven kanssa kannattaa olla tarkkana myös kätisyyden kanssa, jotta ovi aukeaa juuri sopivaan suuntaan, eikä jää esimerkiksi toisen oven kanssa limittäin tai vaikeuta muuten kulkemista. Ovenkarmien asennus kannattaa aloittaa mittaamalla entiset karmit tai oven haluttu koko, ja tilata sitten Byggmaxin kautta juuri sopiva paketti: karmit, kynnys ja karmeihin yhteensopiva ovi. Usein vanhat ovet ovat itsessään vielä hyviä, mutta kahvat ovat kuluneet, ovikello ei enää toimi tai saranat jurnuttavat öljyttyinäkin. Näiden elementtien päivittäminen tyylikkäillä ja moderneilla vaihtoehdoilla on myös vain muutaman klikkauksen päässä!

Hyvä ovi säästää sähköä, rahaa ja hermoja!
Hyvät ovet kestävät sään, läimäyttelyn, kolhut sekä kolaukset ja ovat samalla elämää helpottavia. Onko sinulla vaikkapa autotallin pariovi, joka pitää käydä itse avaamassa ja sulkemassa kovalla pakkasellakin? Automaattinen nosto-ovi helpottaa elämääsi, kun voit ajaa suoraan sisään paleltumatta välillä. Valitse varaston ovi sen mukaan, tuleeko se sisä- vai ulkokäyttöön ja kuinka tiiviinä haluat varastotilan pitää. Hyvässä varaston ulko-ovessa on mukana vaikkapa styroksinen eristys, jotta varastosi pysyy tasalämpöisenä. Ovia uusittaessa kannattaa luonnollisesti tarkistaa myös ikkunat ja lattiat sekä kokonaisuuden yhteensopivuus. Byggmaxin kautta saat tilattua kaikki nämä tuotteet yhteensopivilla kuoseilla ja laadukkailla materiaaleilla ilman, että maksaisit itseäsi kipeäksi.

Byggmaxista tilaat laadukkaat ovet ja oheistuotteet minuuteissa!
Halpa voi olla myös laadukasta ja kestävää. Byggmax tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman ovia, jotka pitävät lämmön sisällä sekä ulkopuoliset kulkijat ulkona - ja myös näyttävät upeilta. Valitse nyt mieleisesi ovet kotiisi ja saat laatua järkevään hintaan. Meille sinun unelmiesi koti on tärkeä, joten nyt on hyvä aika remontoida!

 1. Ulko-ovi Kuulas
  Vasen- tai oikeakätinen
  Ulko-ovi Kuulas
  Hinta alkaen
  249   /kpl
 2. Sisäovi
  10x21, laaka
  Sisäovi
  Hinta alkaen
  39   /kpl
 3. Ulko-ovi Kaamos
  Ulko-ovi, Vasen 100x210
  Ulko-ovi Kaamos
  Hinta alkaen
  249   /kpl
 4. Lukkorunko 6414 Habo
  Kullanvärinen, sis. avaimen ja ruuvit
  Lukkorunko 6414 Habo
  Hinta alkaen
  9 99 /kpl
 5. Ikkunaristikko Flexiin Jabo
  6 x 18
  Ikkunaristikko Flexiin Jabo
  139   /kpl
 6. Sisäovi Sileä
  70/80/90x210 cm
  Sisäovi Sileä
  Hinta alkaen
  39   /kpl
 7. Kynnys
  Tasainen tammi, 70cm, sopii valkoiseen karmiin
  Kynnys
  Hinta alkaen
  10 95 /kpl
 8. Pintalukko Avainpesällä
  Pintalukko Avainpesällä
  Pintalukko Avainpesällä
  Hinta alkaen
  71 99 /kpl
 9. Yläpuu
  92mm, 10M, yläpuu, valkoinen
  Yläpuu
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
 10. Ovenpainike A4472 Habo
  Habo A4472+1472-1473
  Ovenpainike A4472 Habo
  64 99 /kpl
 11. Sisäovi
  Max Massiivipuu 70x210
  Sisäovi
  Hinta alkaen
  59   /kpl
 12. Ytterdörr Horisont
  Höger- eller vänsterhängd
  Ytterdörr Horisont
  439   /st