Ovet

Osta ovet Byggmaxin laajasta valikoimasta aina edulliseen hintaan. Ovi on kirjaimellisesti portti kotiisi: se voi kutsua sisään tai sulkea ulos. Byggmaxilta löydät laajan valikoiman laadukkaita puisia sekä metallisia ovia kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Löydät meiltä myös tarvikkeet karmeihin, uudet ovenkahvat, lukot ja saranat joilla päivität helposti kotisi yleisilmettä juuri mieleiseksesi. Laaja valikoimamme kattaa niin sisä- ja ulko-ovet kuin erilaiset autotalliin tarkoitetut tuotteet.

 

Ovet joka tilanteeseen

Me täällä Suomessa olemme tottuneet vaihtelevaan säähän. Talomme on rakennettu kestämään niin tuulet, tuiskut kuin helteetkin. Erityisesti ulkotiloihin johtavien ovien tuleekin olla tiiviitä ja kestäviä, jotta säätilat myös pysyvät ulkona. Meiltä löydätkin ulko-ovet niin kotisi pääoveksi, varastoosi kuin autotalliisikin. Autotallien nosto-ovet ovat kätevimmillään automaattisina ja meiltä voitkin tilata ovipaketin, jossa on mukana oven avaaja, kiskot ja moottori, tai perinteisen käsin nostettavan mallin. Löydät meiltä myös erinomaiseen hintaan myös kahvat, saranat ja lukot ovien päivitykseen. Osta ovet Byggmaxilta ja saat taatusti kaiken kerralla erinomaiseen hintaan!

 

Byggmaxin ovet ovat helppoja asentaa

Ulko-oven asennus on yksinkertaista. Tärkeintä on varmistaa saranoiden sopivuus, oven oikea koko ja tiiviys, valita sopiva ja kestävä materiaali ja tarttua toimeen. Oven kanssa kannattaa olla tarkkana myös kätisyyden kanssa, jotta ovet aukeavat juuri sopivaan suuntaan, eivätkä jää esimerkiksi toisen oven kanssa limittäin tai vaikeuta muuten kulkemista. Ovenkarmien asennus kannattaa aloittaa mittaamalla entiset karmit tai oven haluttu koko, ja tilata sitten Byggmaxilta sopiva paketti: karmit, kynnys ja karmeihin yhteensopiva ovi. Usein vanhat ovet ovat itsessään vielä hyviä, mutta kahvat ovat kuluneet, ovikello ei enää toimi tai saranat jurnuttavat öljyttyinäkin. Näiden elementtien päivittäminen tyylikkäillä ja moderneilla vaihtoehdoilla on myös vain muutaman klikkauksen päässä!

 

Laadukkaat ovet helpottavat elämää

Laadukkaat ovet kestävät sään, läimäyttelyn, kolhut sekä kolaukset sekä helpottavat elämää. Onko sinulla vaikkapa autotallin pariovi, joka pitää käydä itse avaamassa ja sulkemassa kovalla pakkasellakin? Automaattinen nosto-ovi helpottaa huomattavasti, kun voit ajaa suoraan sisään paleltumatta välillä. Valitse varaston ovi sen mukaan, tuleeko se sisä- vai ulkokäyttöön ja kuinka tiiviinä haluat varastotilan pitää. Hyvässä varaston ulko-ovessa on mukana vaikkapa styroksinen eristys, jotta varastosi pysyy tasalämpöisenä. Samalla, kun uusit ovet, on myös hyvä tarkistaa ikkunat ja lattiat sekä kokonaisuuden yhteensopivuus. Byggmaxin kautta saat tilattua kaikki nämä tuotteet yhteensopivilla kuoseilla ja laadukkailla materiaaleilla ilman, että maksaisit itseäsi kipeäksi!

 

Osta ovet Byggmaxilta nyt helposti ja nopeasti!

Edullinen voi olla myös laadukasta ja kestävää. Byggmaxilta löydät laajan valikoiman ovia, jotka pitävät lämmön sisällä sekä ulkopuoliset kulkijat ulkona ja myös näyttävät upeilta. Osta ovet nyt Byggmaxilta - meiltä löydät taatusti juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Meille sinun unelmiesi koti on tärkeä, joten juuri nyt on erinomainen aika remontoida!

Näytä enemmän
Suodata

512 Tulokset

Järjestä
Habo
Saatavana useita värejä
Ikkunallinen, 80x190cm, vasen
alkaen 169  € /kpl
70/80/90x210 cm
alkaen 50 90  €
Finns i flera bredder
alkaen 70 90  €
Vasenkätinen, ikkunaton 90x200cm
alkaen 179  € /kpl
Vasen- tai oikeakätinen
Secuyou
192x90x50 mm
69  €
Vasen- tai oikeakätinen
10x21, laaka
alkaen 39  € /kpl
Vasen- tai oikeakätinen
Valkoinen, huullettu ovi, 210cm
alkaen 35 90  € /kpl
Teräs, muovi
alkaen 19 95  € /kpl
Secuyou
190x90x50 mm
199  € /kpl
Tasainen tammi, 70cm, sopii valkoiseen karmiin
alkaen 14 90  € /kpl
Huullettu tammi, 70cm, sopii valkoiseen karmiin
alkaen 15 90  € /kpl
210cm, 92mm
alkaen 35 90  €
Habo
Habo 704
9 99  € /kpl
Skånska Byggvaror
Karmin ulkomitta 2490x1990mm, grafiitinmusta, 50mm solumuovieristys, sis. lukkopesän
2 249 10  € /kpl
Habo
Habo 705
12 99  € /kpl
Habo
Ruostumaton
11 99  € /kpl
Habo
Ruostumaton, sisäkäyttöön
6 45  € /kpl
70, 80 ja 90 cm
alkaen 11 95  € /kpl
Habo
Habo 62014
13 99  € /kpl