Lisätarvikkeet oville

Lisätarvikkeet oville Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kirjeluukku on hyödyllinen lisä omaan ulko-oveen. Voit hankkia meiltä kirjeluukut ilman messinkistä takaluukkua tai messinkisen kirjeluukun mustalla nimikyltillä. Tilaa kaikki, mitä oveesi tarvitset, edulliseen hintaan jo tänään!

Joka kotiin sopivat ovikellot ja muut lisätarvikkeet
Haluat varmasti kotisi julkisivun näyttävän kutsuvalta ja upealta. Byggmaxista löydät kaikki julkisivun koristeet ja myös lisätarvikkeet oville. Ulko-oven läheisyyteen asennettavat talonnumerot kertovat vieraillesi, missä asut. Kirjeluukku helpottaa luonnollisesti postin kanssa. Mutta mitenkäs vieraat sitten ilmoittavat tulleensa paikalle? Meidän valikoimastamme löydät myös erilaiset ovikolkuttimet ja -kellot. Kun ovikello on kunnossa, sen äänen kuulee kauemmaksikin eikä vieraiden tarvitse odottaa pitkään turhaan. Voit hankkia samanlaisen pintakäsittelyn ovenkahvoihin ja ovikellonpainikkeeseen. Samalla luot näyttävän kokonaisuuden kotisi julkisivuun. Pienet, tyylikkäät ja ulkonäöltään yksinkertaiset ovikellot sopivat kaikkiin koteihin. Voit myös valita ovikellokilven, jolla saat sisäänkäyntiisi juuri sopivasti lisää näyttävyyttä ja tyyliä. Messinkiset ovikellot on luotu pitkäaikaiseen käyttöön, tinkimättä kuitenkaan tyylistä.

Käytännölliset lisätarvikkeet oville Byggmaxilta
julkisivun koristeet tekevät ulko-ovestasi kutsuvan ja piha-alueesta miellyttävän ja todella viihtyisän. Miten olisi valkoinen aita? Löydät meiltä kaiken, mitä tarvitset! Lisätarvikkeet oville -valikoimamme antaa sinulle paljon vaihtoehtoja, joista valita, millä komistaa kotisi julkisivu. Haluatko kirjekorin? Ehkä tarvitset ovenpysäyttimen? Ovenpysäyttimissämme on piilokiinnitys, mikä takaa sopivuuden tuotteen kiinnittämiseen sekä lattiaan, että seinään. Ovi- ja ikkunakiiloja löytyy myös niille, jotka haluavat yksinkertaisemman ovistopperin. Ovensuljin taas sulkee oven perässäsi, jottei lämpö pääse kylminä päivinä karkaamaan harakoille. Tule siis ja tutustu valikoimaamme. Löydä omaan kotiisi tarpeelliset tavarat ja yksityiskohdat avullamme. Oli rakennus- tai remonttiprojektisi kuinka iso tahansa, neuvomme sinua mielellämme. Kotisi on meille yhtä tärkeä kuin sinulle.

Hanki kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet oville Byggmaxilta
Lisätarvikkeet oville löydät Byggmaxin suuresta valikoimasta. Laatua ei yleensä löydy yhdistettynä edulliseen hintaan, mutta meillä tämä pitää paikkansa, sillä laadukkaat tuotteemme eivät ole hinnalla pilattuja.

Näytä enemmän
Suodata

270 Tulokset

Järjestä
Habo
Habo 704
11 99  €
Habo
Habo 705
14 99  €
Habo
1000mm, sinkitty
Alkaen 52 99  €
Habo
Ruostumaton teräs/muovi
34 95  €
Aqara
Musta
59  €
Habo
Nikkeli
19 99  €
Habo
Ruostumaton teräs
2 39  €
Beslagsboden
kromattu, 5,1cm Ø
17 90  €
Habo
Mänty
4 39  €
Habo
Messingöity
4 39  €
Beslagsboden
Musta kumi, 34 x 17 mm
5 50  €
Teräs, muovi
19 95  €
Habo
Ruostumaton
6 59  €
Habo
Habo Justor
91 99  €
Habo
Habo 4, oven paksuus 65-69 mm
239  €
Habo
Mattamessinki
50 99  €
Habo
Habo 370
7 69  €
Beslagsboden
oksidoitua messinkiä, 3x12,6x24cm
34 90  €
Habo
Kromi
14 99  €
Habo
Ruostumaton
8 79  €
Habo
Muovi, piilokiinnitys
3 29  €
Habo
Enimmäispaino ovi 60kg
121  €
Beslagsboden
musta/ruostumaton teräs, pituus 4,5cm
11 90  €