Paneelimaali A-pohja valkoinen

2,7l
Tuotenumero: 186149
Paino: 3.7
Vesiohenteinen paneelimaali sisätiloihin. Uudisrakennuksiin sekä remontti-kohteisiin.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
1-3 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
34 85 /kpl
kpl
Paneelimaali A-pohja valkoinen
Vesiohenteinen paneelimaali sisätiloihin. Uudisrakennuksiin sekä remontti-kohteisiin. Sopii puupuhtaille tai ennestään lakatuille tai maalatuille paneeleille. Kestää hyvin kulutusta ja sopii siten myös seinäpaneeleille kattopaneeleiden lisäksi. Maali on helppo käsitellä ja maalin koostumus vähentää roiskeiden määrää. Hidastaa oksankohtien läpilyöntiä. Hyvin peittävä.

KÄYTTÖOHJE: Uuden puupaneelin käsittely: Hio paneelit kevyesti hiekkapaperilla. Poista hiontapöly. Maalaa puun syiden suuntaisesti. Anna kuivua vähintään kuusi tuntia ja maalaa toinen kerros parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Aikaisemmin käsitellyn vanhan paneelin maalaus: Pese paneelit maalarinpesuaineella. Poista hilseilevä maali tai lakka. Hio kovat ja kiiltävät paneelipinnat kevyesti hiomapaperilla. Vanha kellastunut lakka on hiottava pois tai pohjamaalattava ensin Ilves Tartuntapohjamaalilla. Maalaa puun syiden suuntaisesti. Anna kuivua vähintään kuusi tuntia ja maalaa toinen kerros parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

VÄRI: Valkoinen A-pohja, joka voidaan sävyttää tai käyttää sellaisenaan.
TYÖTAPA: Suuremmille pinnoille maali voidaan telata lyhytnukkaisella telalla, mutta lopullinen tasoitus on tehtävä siveltimellä.
RIITTOISUUS: 6–10 m2/l puulaadusta ja esikäsittelystä riippuen.
KUIVUMISAIKA: Pölykuiva 2 h, uudelleenmaalattavissa 6 h. Saavuttaa lopullisen kovuutensa kahden vuorokauden kuluessa.
KIILTOASTE: Himmeä.
OHENNE JA TYÖVÄLINEIDEN PESU: Vesi. Ohennusta suositellaan vain ruiskumaalauksen.
TYÖSKENTELYOLOSUHTEET: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Ilman lämpötila vähintään +5 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %.
KULJETUS JA VARASTOINTI: Kuljetettava pystyasennossa ja tuettuna. Suojattava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Sisältää reaktiomassa (3:1): 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsol-3-oni [EY-numero 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-oni [EY-numero 220-239-6]. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Maalaustuoteryhmä 321. EU raja-arvo tälle tuotteelle (Kat. A/f): 130 g/l (2010). Tämä tuote sisältää enintään 130 g/l VOC.
Vaaralausekkeet
EUH208
Sisältää isosyanaatteja. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Nopeat tiedot