Parkettilattia Saarni 1-sauvainen Gentle 207 mm Barlinek

Tuotenumero: 650543
Kaunis ja ylellinen lankkulattia, jossa on valkoiseksi laseerattu saarnimainen pinta.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Parkettilattia Saarni 1-sauvainen Gentle 207 mm Barlinek

Erittely

Tämä on erityislaatuinen parkettilattia sinulle, joka etsit kaikkein parasta! Tämä tammiparketti on sekä erityislaatuinen että kestävä. Pinta on harjattu ja valkolakattu harmaan sävyillä. Lattialautojen harjattu pinta tarjoaa kevyen luonnollisen rakenteen ja se koetaan sen vuoksi hieman lämpimämpänä kävellä. Harjattu lattia on trendikäs ja sopii maalaismaisella ilmaisullaan vanhempiin huoneistoihin ja taloihin. Tälle lattialle annetaan jopa 30 vuoden takuu. Lattiassa on vaihtelevaa ootrausta, joka tekee sen elävän näköiseksi luonnollisilla ja elävöittävillä väreillä sekä värivivahteilla. Suurempia ehjiä ja siloiteltuja oksia saattaa esiintyä. Pienet virheet puumateriaalissa ja korjaukset ovat mahdollisia harjatuilla pinnoilla.
Tämä lattia kuuluu Barlinekin Various-valikoima. Various on valikoima 1-sauvaisia lattioita eli lankkulattioita, jotka on valmistettu tammesta. Various-valikoiman lattioissa saattaa esiintyä värivaihteluita, kun taas halkeamien tai oksajälkien seurauksena pinnassa voi olla rajallinen määrä korjauksia.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakka ja hionta

Kulutuskerrosten paksuus: 3,2 mm.
Lakkauksen kulutuskestävyys: > 3000 kierrosta (Taber-koe putoavalla hiekalla)
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 2-3 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Barlinek
Tavarantoimittajan tuotenumero 650543