Parkettilattia Tammi 1-sauvainen Creme Brulee 180mm Barlinek

Click-järjestelmä 5Gc, Luonnonöljykäsitelty, 2,77m2/pkt
Tuotenumero: 650504
Paino: 23.7
Vaalea ja upea parkettilattia, jossa on valkoinen luonnonöljytty pinta ja viistetyt reunat.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
59 95 /m2
kpl
Parkettilattia Tammi 1-sauvainen Creme Brulee 180mm Barlinek

Erittely

Vaalea ja miellyttävä parkettilattia luonnonöljytyllä valoisan valkealla pinnalla viistetyin reunoin. Lankkulattia on erityislaatuinen ja antaa pitkine lankkuineen huoneelle rauhallisen ja harmonisen tunnelman. Viistetyt reunat korostavat jokaista lankkua hienovaraisesti, mutta selkeästi ja saavat huoneen tuntumaan suuremmalta. Lattiassa on vaihtelevaa ootrausta, joka tekee sen elävän näköiseksi luonnollisilla ja elävöittävillä väreillä sekä värivivahteilla. Ehjiä ja siloiteltuja oksia saattaa esiintyä. Puun syyt saavat näkyä.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Puulankun lyhyellä sivulla käytetään toista lukitusjärjestelmää, Barlock 5Gc. Tämä järjestelmä lyhentää 25% asennusaikaa verrattaessa toisiin lukitusjärjestelmiin ja minimoi myös loukkaantumisvaaraa asennettaessa tai purettaessa sitä. Napsautusjärjestelmä 5G on ruotsalaisen Välingen kehittämä ja sen lisänä ei tarvita mitään lattian asennussarjaa. Älä kuitenkaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakka ja hionta

Kulutuskerrosten paksuus: 2,5 mm.
Lakkauksen kulutuskestävyys: > Hionta: Kulutuskerrosta voidaan viimeistellä 1-2 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero BG1-DBE1-OX2-B2F-D14180-V
Tavaramerkki Barlinek