PERGOLA FLORIDA 12M2 GOP

Harmaa
Tuotenumero: 611855
Moderni pergola, jossa on jauhemaalattu ruostumaton alumiinirunko ja säädettävä kattokangas, joka on valmistettu UV-kestävästä polyesteristä ja nailonista. Kangas ei sisälly.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

PERGOLA FLORIDA 12M2 GOP

Nauti kesästä ilmavan ja tyylikkään, aurinkopurjeella varustetun pergolan alla! Paviljongin ruostumaton alumiinirakenne on erittäin vakaa, huoltovapaa ja kestävä. Paviljongissa on tyylikäs muotoilu ja huomaamattomat kannet, jotka peittävät ruuvit esteettistä viimeistelyä varten.

Säädettävä kattokangas on valmistettu UV-kestävästä polyesteristä ja nailonista, joka päästää miellyttävästi valoa lävitseen. Aurinkokatos voidaan siirtää sivuun, jolloin voit säätää, kuinka paljon aurinkoa haluat päästää sisään. Kattokangas on erinomainen aurinkosuoja, mutta se ei ole vedenpitävä.

Laadukas pergola on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja se voidaan pitää talven puutarhassa ilman että sitä tarvitsee purkaa. Kiinnittämällä pergolan jalat maahan se pysyy tukevasti myös tuulisella säällä. Suosittelemme kattokankaan säilyttämistä sisätiloissa talvikuukausina.

Pergola Florida on helppo koota eikä vaadi erikoistyökaluja. Suosittelemme, että pergola asennetaan tasaiselle puu-, betoni- tai kivialustalle. Pergolan mukana toimitetaan ruuvit alustaan ankkurointia varten.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Gop
Tavarantoimittajan tuotenumero XU06001077