Pergola Florida 18 m2 Gop

5050 x 3500 x 2350 mm, valkoinen/beige
Tuotenumero: 68028
Nauti kesästä puutarhassasi ilmavan ja tyylikkään aurinkopurjeella varustetun pergolan suojassa. Tyylikäs ja nykyaikainen pergola, jonka runko on jauhemaalattua ja ruosteenkestävää alumiinia. Säädettävä aurinkopurje on valmistettu UV-suojatusta polyesteristä ja nailonista.
Näytä enemmän
Väri:
st
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Pergola Florida 18 m2 Gop

Tyylikäs ja nykyaikainen pergola, jonka runko on jauhemaalattua ja ruosteenkestävää alumiinia. Säädettävä aurinkopurje on valmistettu UV-suojatusta polyesteristä ja nailonista. Nauti kesästä puutarhassasi ilmavan ja tyylikkään aurinkopurjeella varustetun pergolan suojassa. Paviljongissa on ruosteenkestävä alumiinirunko, joka on lisäksi tukeva, huoltovapaa ja kestävä. Luonnollinen puuta muistuttava ulkonäkö tekee paviljongista tyylikkään lisän pihalle tai puutarhaan. Säädettävä aurinkopurje on valmistettu UV-suojatusta polyesteristä ja nailonista, ja se päästää valon lävitseen miellyttävällä tavalla. Aurinkopurje voidaan tarvittaessa siirtää sivuun, joten voit säätää itse, kuinka paljon suojaa haluat auringolta. Neljä tukipilaria kiinnitetään maahan ruuveilla, joten paviljonki pysyy tukevasti pystyssä myös tuulisella säällä. Ruuvit peitetään huomaamattomilla suojuksilla, jotka viimeistelevät kokonaisuuden. Laadukas paviljonki on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja sitä ei tarvitse purkaa edes talveksi. Suosittelemme aurinkopurjeen säilyttämistä sisätiloissa talvikuukausien ajan.

Pergolan asentaminen on helppoa, tarvittavat asennusohjeet toimitetaan pakkauksen mukana. Et tarvitse asennukseen erikoistyökaluja. Suosittelemme, että pergola asennetaan tasaiselle puu-, betoni- tai katukivialustalle. Pakkauksessa on mukana ruuvit maahan kiinnitystä varten.

– Ruostumaton ja kestävä rakenne
– Luonnollinen ja tyylikäs puuta muistuttava ulkonäkö
– UV-säteilyltä suojaava aurinkopurje
– Pakkauksessa mukana kaikki tarvittava, pergola on asennusvalmis
– 5 vuoden takuu ruostumista vastaan
Näytä enemmän
Tavaramerkki Gop
Tavarantoimittajan tuotenumero XU06001072