Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Sementti ja valu

Sementti Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Muurauslaasti soveltuu hyvin esimerkiksi kellareihin, sokkelipinnoille tai muihin märkätiloihin. Pystyt levittämään laastin kätevästi koneella tai omin käsin. Voit käyttää muurauslaastia sisätilojen lisäksi myös ulkotiloissa.

Rappauslaasti sisä- ja ulkotiloihin Byggmaxilta
Rappauslaasti soveltuu monenlaisiin muuraustöihin niin sisätiloissa kuin ulkona. Voit käyttää rappauslaastin kanssa normaalitiiltä tai harkkoja. Laasti soveltuu myös hyvin erilaisten seinien ja kattojen rappaamiseen. Rappauksen voit levittää pinnalle joko käsin tai mekaanisesti. Kun työstät rappausta, tulee kaikkien pintojen olla puhtaat ja kuivat. Sama pätee muuraustöissä käytettäviin tiiliin ja harkkoihin. Alustan tulee olla puhdas ja lisäksi sen tulee olla kantava, tukeva ja halkeamaton, jotta uusi rappaus pysyy sen pinnalla. Sementti ja muuraussementti yhdistettynä hiekkaan tai kivimurskeeseen ovat vaihtoehdot, jos on kyseessä suurempi valu-, muuraus- tai rappaustyö. Byggmaxilta saat kaikkiin muuraus- ja rappauslaastit sekä betonit, joihin sinun tarvitsee vain lisätä mukaan vesi. Jos olet epävarma, kysy meiltä apua. Autamme mielellämme sinua saattamaan projektisi loppuun.

Rakennuslevyt tuulelta suojaamaan
Rakennatko taloa? Tarvitsisitko kestävää ja kenties vettä hylkivää materiaalia ulkoseiniin? Byggmaxilta löydät rakennuslevyt kaikkiin käyttötarkoituksiin. Laajasta valikoimastamme löydät tuulelta suojaavat ja vettä hylkivät levyt, joita voit käyttää esimerkiksi ulkoseinissä. Näin pidät veden poissa muista eristeistä. Tämä tuulensuojalevy on valmistettu puukuiduista. Jos taas rakennat tai remontoit pyykkitupaa tai kylppäriä, Hydropanel sopii hyvin projektiin. Hydropanel on kosteisiin tiloihin suunniteltu kuitusementtilevy, joka soveltuu erinomaisesti useisiin käyttökohteisiin kuten esim. sisäkattoihin ja -seiniin sekä märkiin tiloihin. Autoklaavauksen ansiosta Hydropanelin kosteuseläminen on pieni. Se on myös sitkeä ja sen pinta on kova ja tasainen. Sementti on joskus myös rakentaessa tärkeä yksityiskohta, ja meiltä löydätkin lisäaineettomat sementit. Voit käyttää niitä valutöissä normaaleissa ympäristöissä.

Laadukas sementti muuraukseen ja rappaukseen Byggmaxilta
Hanki laadukkaat sementit ja muurauslaastit järkevään hintaan Byggmaxilta. Perustuksiin ja muihin valutöihin tarkoitettu sementti tekee rakentamisestasi helpompaa. Kysy meiltä, jos tarvitset apua.

Alaryhmä
Rajaa hakua (0 aktiivista lajitteluperustetta)
Hinta
Tuotteen tyyppi
Lajitteluperuste:
Saatavuus:

Lavan pantti

Lavapantti maksetaan takaisin, kun palautat lavan Byggmax-myymälään.

Vajaalavalisä

Vajaalavalisä on kustannus, jonka veloitamme kokonaisen lavan osittamisesta.