Sementti ja valu

Sementti Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Muurauslaasti soveltuu hyvin esimerkiksi kellareihin, sokkelipinnoille tai muihin märkätiloihin. Pystyt levittämään laastin kätevästi koneella tai omin käsin. Voit käyttää muurauslaastia sisätilojen lisäksi myös ulkotiloissa.

Rappauslaasti sisä- ja ulkotiloihin Byggmaxilta
Rappauslaasti soveltuu monenlaisiin muuraustöihin niin sisätiloissa kuin ulkona. Voit käyttää rappauslaastin kanssa normaalitiiltä tai harkkoja. Laasti soveltuu myös hyvin erilaisten seinien ja kattojen rappaamiseen. Rappauksen voit levittää pinnalle joko käsin tai mekaanisesti. Kun työstät rappausta, tulee kaikkien pintojen olla puhtaat ja kuivat. Sama pätee muuraustöissä käytettäviin tiiliin ja harkkoihin. Alustan tulee olla puhdas ja lisäksi sen tulee olla kantava, tukeva ja halkeamaton, jotta uusi rappaus pysyy sen pinnalla. Sementti ja muuraussementti yhdistettynä hiekkaan tai kivimurskeeseen ovat vaihtoehdot, jos on kyseessä suurempi valu-, muuraus- tai rappaustyö. Byggmaxilta saat kaikkiin muuraus- ja rappauslaastit sekä betonit, joihin sinun tarvitsee vain lisätä mukaan vesi. Jos olet epävarma, kysy meiltä apua. Autamme mielellämme sinua saattamaan projektisi loppuun.

Rakennuslevyt tuulelta suojaamaan
Rakennatko taloa? Tarvitsisitko kestävää ja kenties vettä hylkivää materiaalia ulkoseiniin? Byggmaxilta löydät rakennuslevyt kaikkiin käyttötarkoituksiin. Laajasta valikoimastamme löydät tuulelta suojaavat ja vettä hylkivät levyt, joita voit käyttää esimerkiksi ulkoseinissä. Näin pidät veden poissa muista eristeistä. Tämä tuulensuojalevy on valmistettu puukuiduista. Jos taas rakennat tai remontoit pyykkitupaa tai kylppäriä, Hydropanel sopii hyvin projektiin. Hydropanel on kosteisiin tiloihin suunniteltu kuitusementtilevy, joka soveltuu erinomaisesti useisiin käyttökohteisiin kuten esim. sisäkattoihin ja -seiniin sekä märkiin tiloihin. Autoklaavauksen ansiosta Hydropanelin kosteuseläminen on pieni. Se on myös sitkeä ja sen pinta on kova ja tasainen. Sementti on joskus myös rakentaessa tärkeä yksityiskohta, ja meiltä löydätkin lisäaineettomat sementit. Voit käyttää niitä valutöissä normaaleissa ympäristöissä.

Laadukas sementti muuraukseen ja rappaukseen Byggmaxilta
Hanki laadukkaat sementit ja muurauslaastit järkevään hintaan Byggmaxilta. Perustuksiin ja muihin valutöihin tarkoitettu sementti tekee rakentamisestasi helpompaa. Kysy meiltä, jos tarvitset apua.

14 tuotetta

 1. KUIVABETONI S100
  C20/25, 25kg
  KUIVABETONI S100
  Hinta alkaen
  5 85 /kpl
 2. Weber vetonit 6000 Pikamassa 20 kg
  20kg
  Weber vetonit 6000 Pikamassa 20 kg
  Hinta alkaen
  12 45 /kpl
 3. SEMENTTI 25KG
  Portlandsementti CEM I 42,5 N
  SEMENTTI 25KG
  Hinta alkaen
  5 89 /kpl
 4. MUURAUSLAASTI M10
  25 kg
  MUURAUSLAASTI M10
  Hinta alkaen
  5 85 /kpl
 5. RAPPAUS-JA MUURAUSLAASTI M5
  25 kg
  RAPPAUS-JA MUURAUSLAASTI M5
  Hinta alkaen
  6 89 /kpl
 6. LATTIATASOITE UNIVERSAL
  25 kg
  LATTIATASOITE UNIVERSAL
  Hinta alkaen
  19 95 /st
 7. LATTIATASOITE BASIC
  25 kg
  LATTIATASOITE BASIC
  Hinta alkaen
  12 95 /st
 8. TULENKESTÄVÄ LAASTI
  4,5kg
  TULENKESTÄVÄ LAASTI
  Hinta alkaen
  12 95 /st
 9. EPS-KEVYTBETONI
  50L
  EPS-KEVYTBETONI
  Hinta alkaen
  25 95 /st
 10. HALKAISUMASSA
  2,5kg
  HALKAISUMASSA
  Hinta alkaen
  26 95 /st
 11. KORJAUSLAASTI
  3 kg
  KORJAUSLAASTI
  Hinta alkaen
  21 95 /st
 12. BETONIN PAKKASLISÄAINE
  1L
  BETONIN PAKKASLISÄAINE
  Hinta alkaen
  7 95 /st

14 tuotetta