Pesuallas Capella Deante

Tuotenumero: 667260
Innovatiivinen yhdistelmä lasia ja graniittia.

Näytä enemmän
kpl
delivery-truck
Vain verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Pesuallas Capella Deante

Innovatiivinen yhdistelmä lasia ja graniittia.

- Deante-graniitin ominaisuudet: kestävyys iskua, korkeita lämpötiloja, värinmuutoksia ja lämpöiskuja vastaan.
- Tiskipöydässä on liitännät liittämistä varten astianpesukoneeseen.
- Lisätarvikkeet automaattisella viemärin sulkutoiminnolla.
- Hydrofobiset ominaisuudet hylkivät vesimolekyylejä.
- Poikkeuksellisen tilava ja syvä kulho sopii jopa uunista otettaville astioille.
- Innovatiivinen yhdistelmä lasia ja graniittia.
- Käännettävä tiskiallas - mahdollisuus asentaa kulho vasemmalle tai oikealle puolelle.
- Erityinen puhdistusaine, joka on turvallinen puhdistetuille pinnoille.
- Tilaa säästävä hajulukko helpottaa jätteiden lajittelua.

Graniittikomposiitti on kvartsihiekan ja hartsien ihanteellisissa suhteissa yhdistelmä. Tämän ansiosta tämä tiskipöytä on vastustuskykyinen paitsi iskuille myös korkeille lämpötiloille (jopa 250°C), värin sävyn muutoksille ja lämpöiskuille - eurooppalaisen standardin PN-EN 13310 mukaisesti. Se ei ime hajuja ja sen hydrofobiset ominaisuudet hylkivät vesimolekyylejä.

Graniitti
Graniitti on arvokasta ja ajatonta ja se sopii täydellisesti kaikkiin keittiöihin - moderneihin ja perinteisiin - laajan värivalikoimansa ansiosta. Deante-graniittialtaat valmistetaan Puolassa, yhdessä Euroopan moderneimmista tehtaista. Edistynyt tuotantoteknologia takaa, että ne säilyttävät korkeimmat standardit käsityössä ja laadunvalvonnassa, mikä johtaa ei pelkästään kauniiseen ulkonäköön vaan myös erityisominaisuuksiin.

Lisätarvikkeet automaattisella viemärin sulkutoiminnolla
Automaattinen viemärinsulku mahdollistaa veden virtauksen säätämisen nupilla. Vain diskreetti säätö on yläosassa tiskipöytää. Tämän tekniikan tärkeä etu on, että yksi liike riittää viemärin avaamiseen heti, ilman että tarvitsee kastaa käsiä.

Hydrofobiset ominaisuudet hylkivät vesimolekyylejä
Hydrofobisuus on yksi graniitin luontaisista ominaisuuksista, jota arvostetaan paljon keittiössä. Tiskipinnalla vesihiukkaset hylkivät vettä, mikä tekee vesipisaroiden kuljettamisen likahiukkasten kanssa vaikeammaksi. Kaikki tämä tekee pinnan pitämisestä puhtaana paljon helpompaa ilman hankausta tai erikoiskemikaalien käyttöä.

Poikkeuksellisen tilava ja syvä kulho sopii jopa uunista otettaville astioille
Nykyiset tiskialtaat ovat osa trendiä, jossa keittiötilaa hyödynnetään maksimaalisesti. Samat mitat mahdollistavat enemmän tilaa niiden sisällä. Ruuanlaittoharrastajat ilahtuvat varmasti siitä, että erittäin syvät ja tilavat kulhot mahdollistavat suurten kattiloiden lisäksi jopa uunista otettavien astioiden tai jääkaapista otettavien hyllyjen pesemisen vaivattomasti! Lisää tilaa helpottaa astioiden kääntämistä ja se on hyödyllistä harvinaisempiin käyttötarkoituksiin.

Innovatiivinen yhdistelmä lasia ja graniittia
Lasista ja graniitista valmistettujen tiskipöytien ainutlaatuisuus piilee kahden näennäisesti erilaisen materiaalin - graniitin ja lasin - epätavallisessa yhdistelmässä. Tiskipöydän reuna ja valumaosa on valmistettu erittäin kestävästä 8 mm paksusta karkaistusta lasista, joka on jopa 5 kertaa kestävämpää kuin tavallinen lasi. Lisäsuojapalkki luo ainutlaatuisen laminointipinnan. Graniittikammio on kestävä, lämpöiskua ja korkeita lämpötiloja kestävä - eurooppalaisen standardin EN 13310 mukaisesti.

Käännettävä tiskiallas - mahdollisuus asentaa kulho vasemmalle tai oikealle puolelle
Tehtaalla valmiiksi valmistetut reiät tiskipöydässä ovat monia etuja. Ennen kaikkea ne mahdollistavat valinnan siitä, kummalla puolella haluamme valumaosan olevan, joten tiskiallas on "käännettävä". Asennus on vaivatonta ja vapauttaa sinut vaivalta porata reikiä itse pesukoneelle, pop-up-tulpalle tai astianpesuaineen annostelijalle.

Näytä enemmän

Tavaramerkki Deante